Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна на USB букса за iPhone

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

usb change USB-контролерът е една от най-важните микросхеми в iPhone. Повредата води със себе си следните проблеми: не се зарежда, батерията на айфон се изтощава бързо, самоволно се изключва, се рестартира, не се включва – и това далеч не е пълният списък. Причина за повредата на USB-контролера може да се превърне и падането му и при удари в твърда повърхност, проникване на влага в апарата, пренапрежение в мрежата по време на зареждане, зареждане с не оригинално зарядно устройство, включително и некачествени автомобилни зарядни. Такива повреди често възникват, ако вашия смартфон е включен към зарядното устройство при запалване на двигателя. По време на стартиране на двигателя, напрежението леко нараства, което всъщност води и до развалянето му. Така, че това което ние Ви препоръчваме е да запалите двигателя на колата и след това да го свържете към зарядното устройство. Също така, препоръчваме да избягвате използването на неоригинални зарядни устройства.

Процес на смяна на USB контролера

Смяната на или възстановяването му е изключително сложен процес, който изисква специално оборудване и богат опит с тази техника. Едно грешно движение и телефонът Ви никога може да не се включи. Контактите и пистите на платката са толкова малки, че цялата работа се извършва под микроскоп. Всичко това прави ремонта на iPhone много сложен и изискващ много време и търпение. Освен това, не всички сервизни центрове се наемат да извършват такива услуги. Наличието на специално оборудване във всеки офис на нашия сервиз, собствена складова база от резервни части и високо квалифицирани специалисти ни позволява да извършваме ремонтни дейности с всякаква сложност и възможно най-скоро. За цялата работа вие получавате гаранция от един до шест месеца.

Удобно разположените офиси в почти всеки район на София Ви позволява да изберете най-подходящият вариант за вас. Ако не можете да посетите наш офис лично, винаги можете да се възползвате от услугите на нашите служби за куриерски доставки. Нашият куриер ще ни предостави вашият iPhone и след ремонта ще Ви го върне обратно. Ние винаги ще се радваме да ви помогнем.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.