Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна и ремонт на вибрация iPhone

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

iphone_6_vibrator Виброзвънецът – това е една от най-полезните функции на телефона. Неговата повреда може да донесе на собственика на апарата множество неприятности, особено когато е необходимо да се изключи звуковият сигнал за звънене, но да разбирате, когато имате входящо позвъняване. Решението на всеки проблем с вибрацията се решава чрез замяна на виброалармата на iPhone. Нашият сервиз е готов да предостави професионалната си помощ в тази област.

Какво е нужно да знаете

В повечето случаи основната причина за повредата е падане на смартфона от високо или попадане на влага вътре в устройството. Ето защо, преди да пристъпят към незабавна подмяна на виброалармата, нашите специалисти провеждат цялостна диагностика на апарата. С нейна помощ може да се установи, че няма никакви последствия след падането или намокрянето на смартфона. Сама по себе си – това е евтина услуга, а времето за нейното извършване не отнема час.

sku_161309_3 Кога е нужна подмяна на вибрацията на iPhone

Причината за не работещата при входящи SMS-съобщения или безшумен режим вибрация е в повредата на същата. Дори и да сте сигурни, че устройството Ви не е подлагано на влага или удари, определено трябва да се направи пълна диагностика. След замърсяване на контактите може да се предизвика неправилно функциониране на системата, а баналното почистване ще реши проблемите.

Поради естеството на блоковата система на iPhone, ремонтът на вибрацията почти винаги изисква подмяна на шлейфа. Защото за да отървете устройството от една неизправност е необходимо да разглобите почти напълно апарата и да се подменят почти половината от детайлите. Разбира се, не е необходимо да извършвате тази дейност самостоятелно, тъй като дори и най-малката неточност при изпълнението може да доведе не само до появата на нови проблеми, но и до оскъпяване и не много приятен ремонт.

Ние ще решим всеки проблем

Нашият сервиз е готов не само бързо да поправи вашият iPhone, но и да предостави гаранция за цялата извършена работа. Сред основните предимства при работата с нас:

  • бързо обслужване;
  • разумни цени за услугите;
  • екип от квалифицирани специалисти, които имат богат практически опит в ремонта на Apple продуктите;
  • работа с оригинални компоненти, както и с техните висококачествени аналози.

Освен това, ние обезателно тестваме отремонтираното устройство за работоспособността на другите функции и бутони след обслужването.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.