Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт и смяна на говорители на iPhone

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

speaker 2 Конструкцията на телефона осигурява наличие на два високоговорителя – по един за говорене и един за възпроизвеждане на музиката. Отличното качество на айфоните предполага продължителна употреба, въпреки, че с времето могат да възникнат следните проблеми:

  • Събеседника се чува много трудно, разговорът е съпроводен с пукания и шумове.
  • Събеседника се чува, но едва, и не може да се увеличи силата на звука.
  • При разговор, звукът изчезва напълно и е не възобновяем.

Всеки от тези признаци може да означава наличие на сериозна неизправност – повреда на разговорния говорител. В този ред на мисли трябва да се има и предвид, че с течение на времето говорителя може да се повреди самостоятелно, но най-често това се дължи на невнимателно боравене.

Попадането на влага, резките механични натоварвания, дори и баналното замърсяване не удължават жизненото време на говорителя и телефона като цяло. Ето защо, внимателното използване, правилната експлоатация и грижата за вашия смартфон – това е най-добрата профилактика срещу повреди на високоговорителите или други малки детайли на вашия iPhone. Ако вече са се появили проблеми с работата на телефона, остава само да се открият неизправностите и причините за възникванията им от специалистите на нашия сервизен център.

Как се извършва подмяната на говорителя на iPhone

Подмяната на детайлите на телефона е доста трудна задача. Неправилно проведените ремонти могат да причинят допълнителни щети на устройството. Точно за това, подмяната на високоговорителя на iPhone трябва да се извършва само от опитни майстори.

В нашия сервизен център работят само висококвалифицирани специалисти. Обръщайки се към нас, Вие можете да сте сигурни в качеството на извършената работа. Ние не само подменяме необходимите детайли, но и щателно проверяваме работата на вашето устройство.

iphone_speaker

Защо да избереш нас?

Възможно най-скоро ще извършим пълна диагностика на вашия iPhone, ще открием причината за повредата и ще я отстраним. За провеждането на редови ремонтни дейности, включително и подмяна на говорителя, на специалистите на нашия сервизен център са им нужни не повече от 1-3 часа.

В процеса на изпълнение на ремонта, ние използваме само оригинални части или възможно най-близките до тях аналози. Това ни позволява да гарантираме безупречното качество на работата на ремонтираните в нашия център Apple устройства. Освен това, нашите експерти могат да ви дадат ценни съвети относно правилната експлоатация на вашия iPhone, за да се предотврати появата на нови повреди в бъдеще.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.