Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна на антена при проблем с wifi на iPhone

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

wi fi module Ако вашият iPhone е започнал да влошава получавания сигнал от Wi-Fi, често прекъсва или изобщо липсва такъв, то устройството има спешна нужда от професионална намеса. Най-честата причина за това поведение на смартфона е дефектирал Wi-Fi модул. С цел най-точно да се определи причината за повредата, задължително се извършва грамотна диагностика на устройството. Едва след това може да се пристъпи към подмяната на WiFi модула на iPhone. Нашият сервиз е готов да ви даде своята професионална помощ.

Причини за възникване на повреда

Причините за възникване на повреда в WiFi на iPhone могат да бъдат много различни, но повечето от настъпилите са в резултат на падане на телефона. В най-добрия случай се нарушава електрическия контакт на антената с WiFi модула и смартфона губи способността си да се свързва с безжичните мрежи. Вариантът, който е по-рядко разпространен, но се среща също при падания – това е образуването на микропукнатини в кристала му и в следствие на това се получава пълна загуба на работоспособност на платката. Влагата във вътрешната структура на устройството също не се отразява по най-добрия начин, а дори и след изсушаване и почистване не е гаранция, че апарата ще започне да функционира правилно, особено ако това не се извърши в сервизен център.

Защо да използвате точно нашият сервиз

Едно от основните ни предимства е оперативността. Ние сме готови да извършим ремонтни дейности с всякаква сложност за рекордно кратко време, а качеството на работата ще отговори на всички посочени изисквания. Благодарение на високата квалификация на специалистите в нашия сервиз е възможно точното диагностициране на всяка повреда, а комплексният подход към диагностиката на апарата позволява да се избегнат повреди в бъдеще. За подмяната му на iPhone можем да предложим:

  • Оригинални или близки до оригинала резервни части.
  • Качествена работа на екипа от квалифицирани професионалисти.
  • Извършване на ремонтни дейности в рамките на няколко часа.
  • Гаранция за висококачествената работа.

Нашите специалисти имат всичко необходимо за да върнат работоспособността на вашия смартфон: професионално оборудване и богат практически опит. Уверени сме, че с качеството на нашите ремонти Вие ще останете доволни. Не правете опити да пестите за ремонта и да го правите сами – съществува голям риск за окончателната неизправност на вашия iPhone. Нашият сервиз ще Ви осигури качествен ремонт, предоставяйки гаранции за извършената работа. Позвънете ни, очакваме Ви!

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.