Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна на букса за зареждане на iPhone

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

change usb jack Дори и най-качествената техника може в крайна сметка да се развали. Това недвусмислено важи и за смартфоните на компанията Apple, които въпреки надеждността си стават доста чести гости на специализираните сервизни центрове.

Една от най-разпространените повреди на iPhone е в захранващия контролер. Смартфонът престава да се включва, зарежда се бавно, зарядът на батерията бързо се изразходва, а по време на зареждане, телефона започва силно да се нагрява. Ако се сблъскате най-малко с един от тези симптоми, трябва незабавно да се подмени.

Захранващият контролер – това е специален чип върху платката на смартфона iPhone. Той отговаря за правилната работа на батерията, продължителността на заряда и качеството. За да се възстанови нормалната работа му и на целия смартфон е необходима пълна подмяна на тази микросхема.

Ето защо подмяната му трябва да се повери на висококвалифицираните специалисти на нашия сервизен център. При работата с устройствата на Apple ние използваме само сертифицирано професионално оборудване, необходимо за диагностиката и ремонта.

За нас подмяната на захранващия контролер на iPhone е

  • Оперативен ремонт с продължение няколко часа.
  • Използване на оригинални или близки до оригиналните детайли и резервни части.
  • Гаранция, високо качество и разумни цени.

Кое може да доведе до повреда

Недостатъците в работата му на мобилния телефон могат да възникнат по различни причини. Обикновено такъв род повреди се пораждат от използването на неоригинални зарядни устройства. Китайските зарядни не винаги могат да се справят с внезапните промени в напрежението, характерни за нашите мрежи. Другата причина за повредата може да е попадане на влага в самото устройство. Не бива да изключваме и физическото въздействие. Той може да се повреди дори и при незначителни удари. Ето защо, всяко ново падане на вашия телефон увеличава вероятността за повредата на много механизми.

За определянето на истинската причина за проблема ще помогне пълното диагностициране на смартфона iPhone. В нашите сервизни центрове диагностиката – това е задължителна стъпка преди започване на ремонта. След изясняването на първопричината за повредата му на вашето устройството, нашите специалисти за няколко часа ще го подменят. И телефонът ви отново ще започне да работи като от първия ден след закупуването му.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.