Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Проблеми с iPhone 7

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Често срещани повреди в iPhone 7

Мина малко по-малко от седмица от началото на официалните продажби на устройствата на Apple. Това време бе достатъчно за да се появят и първите оплаквания. В социалните мрежи и форумите, собствениците на фирмените устройства активно споделят своите проблеми. Няма нищо изненадващо в подобни разговори, тъй като тази ситуация възниква след появата на всеки нов продукт на Apple. Но това е плюс за тези, които все още не са си купили престижния смартфон. Те могат да преценят възможните неудобства в бъдеще. От проявилите се "изненади", някои вече могат да си създадат основа за скандала. Общата картина от особеностите при работата се състои от няколко пункта.

Странен звук

При представянето на всеки продукт, компанията обръща специално внимание на качеството. За съжаление, вече за толкова кратък период от време имаше достатъчно много оплаквания, свързани с появата на необясними звуци от устройството. Достатъчно е само поставяне на смартфона до ухото. От разстояние това не се наблюдава. Някои от потребителите казват, че звукът се засилва едновременно с повишеното натоварване на смартфона. Как да се отървем от съскането никой не знае и официални коментари от компанията също липсват.

Липса на мрежа

Процесът на експлоатация с функцията "режим полет" причинява повреда в свързването на модула за функционирането на sim-картата. В резултат на това, смартфона дава грешка "Няма мрежа". Това е явен недостатък, на който Apple вече обърна внимание и обеща в най-скоро време да бъде отстранен. Възстановяването на работоспособността на апарата е възможно след определен набор от операции:

  • Изключете устройството;
  • Извадете SIM-картата;
  • Върнете я обратно;
  • Включете смартфона.

След това, функционалността ще се възстанови. Поне до следващия полет в самолета.

Бутоните не сработват с Earpod

Използването на стандартния аксесоар Earpod води до отказ на бутоните за регулиране силата на звука. Изключването и повторното физическо свързване на слушалките ще възстанови функционалността. В случай на повторен отказ на елементите е необходимо отново да се повтори операцията. Официално от компанията вече са потвърдили наличието на този бъг. Най-вероятно, приближаващият ъпдейт на iOs 10 ще премахне недостатъкът.

Цветът JetBlack не съответства точно на обявените характеристики

Желанието на големия брой почитатели на продуктите на Apple да закупят смартфон именно с покритието JetBlack не се увенча с успех. Този модел се намира трудно. Всички, които са имали достатъчно късмет да станат собственици на тази версия малко останаха разочаровани. Повърхността не притежава обявените свойства. Лесно се драска и ожулва. Също така лесно се замърсява. Затова най-доброто решение е използването на калъф.

Lightning конектора

Липсата на стандартен 3.5 мм конектор за слушалки предизвика недоволството на много потребители, много преди официалните продажби. Тези, които все пак си купиха iPhone 7 и iPhone 7 Plus, продължават да негодуват към това нововъведение. Съществено неудобство е и невъзможността едновременно да се свърже зарядното и слушалките. Въпреки, че в комплекта е предвидено използването на слушалки със стандартен конектор, много хора не са особено впечатлени от външния вид на предлагания адаптер.

Функционален бутон и затруднения

В топлите месеци на годината може да е доста удобно използването на функционалния елемент "Home". Със студените дни обаче се появяват усложнения. При ниска температура не може да се работи комфортно с апарата и удобно да се използват всички възможности на новото управление. Отчасти, разширената функционалност, основана на силата на натиска, не позволява в студа да изберете желаното действие. Решение е закупуването на специални ръкавици.

Бързо разреждане

Собствениците на фирмените смартфони още в първите дни от експлоатацията са започнали да се оплакват от бързия разряд на батерията. В повечето случаи този факт присъства и е свързан с липсата на фини настройки. Това е лесно да се отстрани, като се види статистиката за енергоемкост на приложенията. Оптималната работа на програмите в съчетание с режима за пестене на енергия ще осигури обявеното от производителя време за работа.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906