Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Промо код за услугите на SuperHosting.BG

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Хиляди хора в България днес притежават, както фирмени, така и лични уебсайтове, за съществуването на които обаче плащат определени месечни или годишни такси. Защо трябва да плащаме за да притежаваме собствен уебсайт и как да намалим цената, която ще платим на Superhosting.bg за стария си сайт или новорегистрирания такъв промод кода: GsmService24?

Какво ни предлага Superhosting.bg

Промо код за СуперХостинг.бг

Много хора днес в България се стремят по една или друга причина да притежават собствен уебсайт, който да е денонощно достъпен в интернет. Това може да бъде различна, според предназначението си онлайн медия, притежаваща отделни функции. Някои хора правят личен сайт или блог, а други използват фирмени такива за рекламиране на собствените си продукти и услуги. За да съществува такъв виртуален продукт, той се нуждае от име, което да бъде регистрирано под формата на домейн и дисково пространство за качване на файловете на сайта.

И тук на помощ ни идва компанията Superhosting.bg, предлагаща възможност за регистриране на уникално собствено име на сайта от вида mysite.com и подсигуряваща нужното сървърно пространство за файловете и съответно достатъчен месечен трафик. От компанията също предлагат всевъзможни онлайн базирани платформи за да си направите лесно личен или корпоративен сайт.

Какви са ползите от притежание на собствен уебсайт

Както казахме, притежанието на личен или корпоративен уебсайт днес е модерно, а дори понякога и задължително, особено ако искаме да представим на света определен продукт или услуга. Така нашите посетители и потенциални клиенти биха могли подробно да се запознаят с предлаганото от нас. Също така, уебресурсът ни предоставя още:

 • неограничено онлайн присъствие;
 • възможност за максимална информираност на посетителите относно продуктите и услугите ни;
 • 24/7 достъпност както десктоп компютри или лаптопи, така и от мобилни устройства;
 • популяризиране дейността на компанията ни;
 • възможност да развиваме бизнеса си, без значение от местонахождението ни и др.

Как да получа отстъпка от цената

Както казахме, за да можем да притежаваме лично пространство в интернет, ние се нуждаем главно от две неща, а именно от домейн и хостинг. Тях може да ни ги предостави само специализиран доставчик на такива услуги. Най-големият в България е Superhosting.bg Тази компания ни дава възможност да заплащаме за нейните услуги на месечна или годишна база. Това важи както за новорегистрираните хостинг и домейни, така и за настоящите.

Ето защо ние Ви предлагаме промоционален код, с помощта на който можете да намалите общата стойност за плащане с определен процент в зависимост от използваният от вас план. Ето и списък с подходящите отстъпки за хостинг план:

 • 10% при СуперСтарт;
 • 10% при СуперПро;
 • 10% при СуперХостинг;
 • 5% при покупка на .com домейн;
 • 5% при покупка на .net домейн;
 • 5% при покупка на .info домейн;
 • 5% при покупката на .eu домейн;
 • 5% при покупката на .org домейн;
 • 5% при покупката на .biz домейн.

Единственото, което трябва да направите в случая е да откриете полето за въвеждане на промо-код за отстъпка, когато преминавате през етапа на заплащане за услугата си и да въведете GsmService24. В този случай системата автоматично ще преизчисли отстъпката Ви, в зависимост от списъка това какво използвате от списъка по-горе. Надяваме се да сме Ви били полезни, а Вие ако познавате заинтересовани хора, споделете им тази статия. Благодарим предварително!

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906