Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на телефон HTC Desire 300 и смяна на тъч скрийн дисплей

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

ремонт на htc desire 300

Видове ремонт на HTC Desire 300

 • Подмяна на дисплея заедно със сензорното стъкло (original) на htc desire 300;
 • Подмяна на дисплея заедно със сензорното стъкло (copy) на htc desire 300;
 • Подмяна на полифоничния високоговорител на htc desire 300;
 • Подмяна на ушния високоговорител на htc desire 300;
 • Подмяна на сензора за близост заедно с шлейфа на htc desire 300;
 • Подмяна на платформата с конектора за зареждането и микрофона на htc desire 300;
 • Подмяна на SIM-четеца заедно със слота за картата памет в htc desire 300;
 • Подмяна на междуплатковия шлейф на htc desire 300;
 • Подмяна на основната камера на htc desire 300;
 • Възстановяване на htc desire 300 след попадане на влага;
 • Обновление на софтуерната платформа на htc desire 300;
 • bootloader възстановяване на htc desire 300;
 • Тестове на акумулатора CADEX (бърз АКБ разряд) на htc desire 300;
 • Тестове на комуникатора на GSM-тестер (при слаб обхват на мрежата) на htc desire 300;
 • Подмяна на системната платка на htc desire 300.

*Крайната цена за ремонта се съставя от специалист, а стойността варира в зависимост от сложността на изпълнената работа.

Корпус на HTC Desire 300

 • Подмяна на корпуса на htc desire 300;
 • Подмяна на задната част на корпуса заедно с прозореца на камерата на htc desire 300.

Аксесоари на htc desire 300

 • акумулатор (1650 mAh) на htc desire 300;
 • защитно фолио.

Ремонт на htc desire 300

Смартфонът HTC Desire 300 принадлежи към устройствата от бюджетната линия Desire на HTC и това трябва да се има предвид, ако избирате апарата си заради техническите му характеристики. В смартфона има – дисплей с резолюция от 400 х 800 пиксела; двуядрен процесор Qualcomm MSM 8225 с тактова честота 1GHz; 512MB оперативна памет; 5MP основна камера; батерия с обем 1650 mAch. HTC Desire 300 е много сходен с по-стария си брат в лицето на htc desire 500 Dual Sim, така че външността му подвежда, но основната разлика ще намерите вътре в апарата (производителност и функционалност).

Подмяна на дисплея + сензорното стъкло на htc desire 300

Ако случайно сте повредили екрана на смартфона си, счупили сте защитното стъкло на HTC Desire 300 и не можете да го използвате, причините обикновено са две: счупеното стъкло на екрана може да среже лицето Ви или апаратът не реагира на натисканията. Във всеки от случаите обаче повреденото сензорно стъкло изисква подмяна на дисплейния модул на HTC Desire 300, както е при счупеното стъкло на HTC Desire 600.
Симптомите за повредата на дисплейния модул на HTC Desire 300 са следните – нарушено цветопредаване, мъртви пиксели, загуба на изображение и т.н. При не работещ екран, не можете да използвате вашия смартфон и има само две решения: да оставите устройството не работещо или да възстановите работоспособността му. Подмяната на счупения екран на HTC Desire 300 отнема около 60-90 минути, а гаранцията за извършената работа и частите е 6 месеца.

Подмяна на ушния високоговорител на htc desire 300

Ако сте забелязали, че чуваемостта е намаляла, периодично изчезва гласа на обаждащия се или се появяват пукания, то тогава незабавно трябва да се обърнете към сервизния център gsmservice24.com. Основното предимство на нашата компания е, че всички части са на склад, така че ако ви се наложи подмяна на ушния високоговорител на HTC Desire 300, то това ще отнеме само 60 минути. Много от донесените в нашия сервизен център повредени смартфони са били изложени на механични повреди и съответно е трябвало да се поправят контактите на говорителя или говорителя основателно е залепен на част от корпуса, така че неговото отлепване е невъзможно. При падания, единият от контактите на говорителя на HTC Desire 300 се поврежда и е необходимо той да се подмени напълно, но след диагностика, която е безплатна, специалистът ще определи точното естество на увреждането.

Подмяна на полифоничния високоговорител на htc desire 300

Музикалният говорител на HTC Desire 300 е необходим за възпроизвеждането на музиката, позвъняванията и възпроизвеждането на гласа в режим свободни ръце по време на разговор. Повредата на този говорител може да създаде огромен дискомфорт – не чувате нотификациите, не се възпроизвежда гласа на събеседника в режим свободни ръце и т.н. Проблемите с полифоничния говорител на HTC Desire 300 възникват традиционно след изтичане на гаранционния период. Ако искате да замените говорителя на desire 300 в деня на донасяне на апарата в сервиза, предварително е необходимо да се уточни наличността на резервните части в офиса, в който искате да бъде извършен ремонта, а при наличност на съответните резервни части, поправката на HTC Desire 300 ще бъде извършена много бързо.

Подмяна на конектора за зареждането и микрофона на htc desire 300

Производителите започнаха да опростяват задачата на сервизните центрове по отстраняването на повредите в мобилните устройства, възникнали в следствие на небрежната им употреба, създавайки системна платформа, състояща се от отделни модули, което вече изключва използването на поялна станция за подмяната на отделните части. USB-конекторът на вашия телефон се намира в долната част на системната платка, така че при замяната или поправката на конектора е необходимо да се подмени целия долен блок на htc desire 300. Конекторът за зареждане в 90% от случаите се поврежда по вина на потребителя на устройството: попадане на влага или механични повреди.
Цифровият микрофон и USB конектора на HTC Desire 300 се намират на един модул. При отсъствие на предаване на гласа на събеседника; Гласът се предава периодично и т.н., това означава, че има нужда от подмяна на цифровия микрофон.

Софтуерно обновление/подмяна на фърмуера на htc desire 300

Смартфона работи под управлението на платформата Android 4.2.2, но производителят след пускането на htc desire 300 за кратко време пусна и ъпдейт. Актуализацията на устройството HTC Desire 300 може да бъде извършено по два начина – по въздуха или с помощта на персонален компютър. Ъпдейтът обаче невинаги се инсталира правилно, така че има вероятност някои функции на апарата да спрат да работят: например има вероятност да не можете да изпращате SMS, Wi-fi да не работи, камерата не работи, не приемате телефонни повиквания и т.н. За преинсталирането на фърмуера ще се наложи да се възползвате от услугите на сервизния център gsmservice24, който ще създаде фърмуер за HTC Desire 300. Гаранцията на софтуерния ремонт е ограничена – 7 дни, като в този период вие можете да тествате устройството за наличието на дефекти.

Подмяна на корпуса на htc desire 300

Корпусът на смартфона се състои от 3 основни части – преден панел заедно с дисплейния модул, задна част с прозореца на камерата, капак на батерията.
Корпусът на смартфона HTC Desire 300 може да се смени изцяло или частично, в зависимост от това, кой елемент е повреденият или трябва да бъде подменен. Смяната на цвета на устройствата от този модел е скъпо удоволствие и е съпоставимо с цената на нов апарат (ако вземем предвид предния панел заедно с дисплейния модул).

Наши услуги:

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.