Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Смяна на клавиатура за MacBook

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

ремонт на клавиатура на macbook

В нашия сервизен център можете да подмените клавиатурата на всеки модел MacBook за един ден, тъй като ние почти винаги имаме части на склад. Понякога обаче те трябва да се поръчат от склада и в такива случай сроковете се уговарят допълнително. Тя бива бива два вида – Американска и Европейска. Те се различават една от друга по разположението на бутона Enter. Ако вашият бутон Enter е разположен хоризонтално – това е американската. Ако разположението е вертикално – Европейска.

Не включвайте след попадане на вода

При попадане на течности, най-често той престава да се включва и в този случай е достатъчно просто да се подмени. Тъй като в повечето случаи бутона за включване/изключване е свързан с останалите бутони и при заливане, той също престава да функционира, независимо че се намира отделно. Нашият сервизен център извършва всички видове ремонти и ако подмяната се окаже недостатъчна, ние ще извършим цялостна диагностика и ще установим причината за неизправността.

Поправка на клавиатурата на MacBook

Тези, които имат малки деца знаят, че  – това е любимата играчка на детето. И ако един ден се върнете от работа и му липсва бутон, не се учудвайте.

Много по-лошо е ако тя е пълна с вода, а още по-лошо е ако това е бира или чай. При попадане на течности тя напълно престава да функционира и трябва да бъде сменена. В някои случаи дори е достатъчно само да се почисти и тя да започне да работи отново, в други е нужно възстановяване на пистите, но в повечето случаи почистването е невъзможно.

Ако Ви е нужна подмяна и на вашия макбук, предварително се обадете в сервиза за да узнаем модела на вашия MacBook (погледнете долния капак и името на вида A1278). Уточняването за наличието на клавиатурата може да стане по телефона – 0877 518 599

Наши услуги:

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.