Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Лаптопи HP

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

HP, като утвърден лидер в областта на информационните технологии, предоставя продукти с високо качество. Въпреки това, определени слабости в моделите може да доведат до нуждата от специализиран ремонт.

С какви проблеми се сблъскват потребителите на лаптопи HP?

Най-честите проблеми, които възникват с лаптопите HP и могат да изискват ремонт, са:

автоматичен цикъл на възстановяване (Automatic Repair Loop)

ако вашият HP лаптоп е блокиран в автоматичен цикъл на възстановяване, това означава, че Windows има затруднения при стартирането и продължава да се опитва да се поправи;

батерията не се зарежда

в случай че батерията му не се зарежда, може да има повреда със зарядното устройство, самата батерия или конекторите;

BSOD

неизправности с драйверите, хардуера или софтуера може да доведат до появата на син екран с грешка;v

проблеми със скоростта на работа

ако HP лаптопът ви бави при изпълнение на заявените задачи, може да не му стига наличната памет, да трябва да се оптимизира операционната система или да се разичстят временните файлове;

повреда на вентилатора

има вероятност да се наложи замяна или да се почисти от замърсявания, когато вентилаторът не работи правилно или е прекалено шумен.

Ако вашият лаптоп започне да проявява някой от посочените признаци или забележите някакво необичайно поведение, което отклонява от нормалната работа на устройството, е важно да се свържете със сервиз възможно най-скоро.

Какви ремонти за лаптопи HP предлагаме?

Специализираните ремонти на лаптопите HP, които предлагаме, обхващат широк спектър от хардуерни и софтуерни проблеми, често срещани при тези предложения на пазара, включително:

Ремонт на дънната платка

Разполагаме с необходимата експертиза и оборудване за диагностика и отстраняване на проблеми в дънната платка, включително замяна на компоненти, които може да причинят отказ на системата.

Решения за дефекти на северен и южен мост

Проблемите със северния и южния мост често са свързани с прегряване и може да доведат до сериозни повреди. Нашата задача е да ги идентифицираме и отстраним, за да възстановим нормалната работа на устройството.

Повреди във видеокартата

Графичните неизправности са сред най-разпространените при HP лаптопите. Предлагаме ремонт или замяна на видеокартата, ако това е необходимо, за да се гарантира оптималното визуално представяне на вашия преносим компютър.

Замяна на охлаждане и превантивна поддръжка

Подходящото охлаждане е критично за предотвратяването на повреди, причинени от прегряване. Извършваме профилактика, почистване и замяна на охладителните системи, за да се осигури дългосрочната работоспособност на лаптопа.

Общи хардуерни ремонти

Тази сервизна услуга включва замяна на елементи като захранващи букси, клавиатури, дисплеи и други компоненти и периферни устройства, които може да изискват такава подмяна поради заливане, износване или повреда.

Софтуерни услуги

Извършваме преинсталация на операционната система, възстановяваме изгубени данни и прочистваме от зловредни софтуери – вируси.

Ъпгрейд

Правим ъпгрейди на SSD дискове, RАМ памети, с който да се подобри работата на лаптопа.

Подхождаме към всеки ремонт с внимание към детайлите и използваме само висококачествени резервни части, за да гарантираме, че вашето устройство HP ще работи както се очаква след нашата намеса. Разбираме важността на надеждната и бърза поправка, затова сме посветили нашата експертиза към осигуряването на ефективни и дълготрайни решения за всички наши клиенти.

Защо да се доверите на GSMService24?

В GSMService24 се ангажираме да предоставим отлично качество на услугите в областта на ремонтите на мобилни устройства и лаптопи. За да сме сигурни в качеството на извършената работа, след всеки ремонт провеждаме детайлни тестове.

Предлагаме конкурентни цени за всякакви типове сервизни дейности. Освен това, нашите редовни клиенти се радват на значителни намаления за бъдещи услуги. Обръщаме специално внимание и на защитата на вашите данни, като гарантираме пълна сигурност и дискретност.

Попитай за цена:

 0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.