Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства
http://img.netpeak.net/madjie/1NEPD0N.jpg

Ремонт на Лаптопи Huawei

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Huawei е известен със своите иновативни мобилни телефони, таблети, а през последните години и лаптопи, които предлагат високо качество и производителност на потребителите.

Какви затруднения може да изпитате при употребата на лаптоп Huawei?

Ето кои проблеми при лаптопите на Huawei често водят до необходимост от ремонт:

трудности при включването на лаптопа

ако лаптопът не реагира на опитите за включване, това може да бъде причинено от неизправности със захранването, батерията или дефект в хардуера;

проблеми със зареждането на батерията

невъзможността на батерията да се зареди може да бъде причинена от неизправност в зарядното устройство, батерията или конекторите за зареждане;

Blue Screen of Death

синият екран с грешка обикновено сигнализира за нередности с драйверите, хардуера или софтуера. Важно е да се отбележи кода на грешката и да се потърсят възможните причини и решения;

бавене при работа

забавянето на лаптопа може да бъде решено чрез преинсталиране, както и посредством увеличаване на RAM паметта чрез ъпгрейд;

повредени вентилатори

шумният или нефункциониращ правилно вентилатор може да бъде признак за натрупване на прах и мръсотия. Почистването на вентилатора и, ако е необходимо – неговата замяна, може да подобрят охлаждането и да намалят шума.

В случай на наличие на някой от тези нередности, не се колебайте да се свържете с нашия сервиз, където вашето устройство ще бъде диагностицирано и ще му бъде извършен ремонт с необходимото внимание и професионализъм. Доверявайки се на експерти ще си гарантирате, че вашият лаптоп Huawei ще възвърне своята функционалност и производителност.

Какви ремонти извършваме за лаптопи Huawei?

В GSMService24 разбираме спецификите на продуктите на Huawei и сме готови да решим всякакви възникнали проблеми с тях. Какви сервизни дейности предлагаме, освен възстановяване на данни и изчистване от вируси:

Смяна на дисплей

Тази услуга е необходима при физически повреди като изпускане или удар, които водят до счупване на стъклото. Процедурата включва деасемблиране и демонтаж на повредения дисплей, почистване, монтаж на ново стъкло и пълен тест след асемблиране.

Смяна на батерия и на буксата за зареждане

Времето и интензивната употреба водят до намаляване на капацитета на батерията. Нашата услуга включва подмяна с нова. От друга страна, амортизацията, мокренето или мръсотията може да доведат до повреда на тази част за зареждане, като предлагаме бърза и ефективна замяна.

Смяна на аудио компоненти и клавиатура

Качеството на звука може да се влоши поради натрупана мръсотия или намокряне. Извършваме ремонт или замяна на микрофони, високоговорители или слушалки. Също, при заливане на клавиатурата, я подменяме.

Ремонт на хардуерни компоненти

Сложни проблеми като отказ от стартиране на устройството или такива със зареждането често са свързани с дефекти на дънната платка. Ние предлагаме диагностика и ремонт на всички хардуерни компоненти.

Профилактика и преинсталиране

Профилактиката и преинсталирането на операционната система при лаптопи Huawei са важни процедури, които помагат за възстановяването и поддържането на оптималната работа и продължителността на живот на устройството.

Гарантираме професионално обслужване и дълготрайни хардуерни и софтуерни решения за вашия Huawei, осигурявайки ви, че устройството ви ще работи както преди, а в много случаи дори и по-добре. Нашата ангажираност към качеството и задоволяването на нуждите на клиентите се отразява във всеки етап от процеса по ремонт.

Предимства при избора на GSMService24 за ремонт на вашия лаптоп

В GSMService24 предоставяме бързо и прецизно диагностициране на проблема на всеки един елемент, за да осигурим най-точната и ефикасна ремонтна стратегия. Също така, при нас получавате ясна информация за състоянието на устройството, необходимите сервизни дейности и тяхната цена.

Предлагаме различни опции за клиентите, включително изпращане на устройството по куриер, ако не може да посетите нашия сервиз лично. Наред с всички изброени плюсове, всеки ремонт се извършва на атрактивна цена и е придружен от гаранция, която осигурява допълнително спокойствие за нашите клиенти при поправка.

Свържете се с нас, за да разберете повече за нашите услуги и как може да помогнем на вашето устройство Huawei да работи отново безпроблемно.

Попитай за цена:

 0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.