Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на LG d802 Optimus G2

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

счупен дисплей на lg g2

Изберете сервизният център GSMService24.com, ако Ви е нужна поправка на LG G2. Вие избирате качествения сервиз на достъпни цени, както и:

 • Оригинални резервни части и ниските им цени;
 • Винаги в наличност от всички компоненти, като батерии за lg optimus g2 до шлейф за зареждане;
 • Кратко време за ремонт;
 • Не губите официалната гаранция от производителя при подмяната на дефектна част;
 • Всеки ремонт се извършва в рамките на 1-3 часа;
 • Фирмената гаранция от GSMService24 е 90-180 дни в зависимост от вида на извършената поправка.

По-подробна информация за видовете извършвани услуги в сервизен център GSMService24 ще откриете в списъка по-долу. Тук са събрани само основните дейности, за които често се обръщат към нас.

 • Диагностика;
 • Почистване на платка;
 • Замяна на стъкло на сензора на d802/Замяна на стъклото на Optimus G2 (подменя се само модула, заедно с дисплея и рамката);
 • Замяна на екрана, дисплея на g2 (сменя се целия модул заедно със стъклото);
 • Подмяна на софтуер, фърмуер, подмяна на защитен код;
 • Замяна на SIM-слот/flesh конектор;
 • Поправка на USB конектора за зареждане, подмяна на конектори;
 • Възстановяване на контакти, фотографии;
 • Замяна на механичните бутони за включване и регулиране силата на звука (демонтаж, монтаж на нови), подмяна на бутона за включване;
 • Софтуерен ремонт на телефон, възстановяване на boot сектор.

Кога е необходима подмяна на стъклото на lg g2

Доста честа причина за обръщение на потребителите към сервизния център е за подмяна на стъклото на LG G2.

Стъклото може да се счупи при падания и други механични въздействия, образувайки се по него пукнатини, което рефлектира върху изображението (неадекватно цветопредаване, „ивици“ по екрана, „счупени“ пиксели).

Стъклото в този модел, както и във всички топ-апарати се подменя заедно с екран-дисплея. Подмяната само на стъклото на LG g2 не е възможна. Освен това, отделната замяна на стъклото и дисплея също не е възможна. Дисплейният модул се доставя в комплект с лепкава основа, заедно с шлейфа на дисплея и сензора. В действителност това е половината от телефона, а след ремонта на LG d802 той по нищо няма да се различава от новия телефон. Може би в някои сервизни центрове ще Ви предложат отделната подмяна на стъклото и дисплея. Разбира се, това е изкушаващо предложение, имайки предвид, че цената на едно такова предложение е с 25-30 на сто по-ниска от замяната на оригиналния блок, но трябва да знаете, че всички компоненти при тези ремонти са неоригинални и няма гаранция за безупречната работа на устройството. Увеличеното време за реакция на сензора ще се съгласите е много изнервящо, а освен това само при падания и под силен натиск по стъклото на екрана ще се появят пукнатини. Като цяло, само тогава ще Ви се наложи да поправяте отново вашият LG d802 g2 и да платите отново. В нашия сервизен център имаме практика да използваме само оригинални дисплей-модули.

Не работи сензора в LG G2 или сте забелязали самопроизволно натискане на екрана? Най-често такава ситуация се наблюдава при падане на телефона, при което върху стъклото няма пукнатини и дисплея не е повреден. В такива случаи обикновено причината е „прищипан“ шлейф на сензора и традиционно това се отстранява с подмяната на самия шлейф. В някои случаи дори това не е възможно и е необходимо да се замени целия дисплейн модул на LG G2.

Тези и други видове ремонти на LG G2 се извършват от специалистите на центъра в най-кратки срокове и с безплатна диагностика. Вие от своя страна можете да бъдете уверени, че няма да има допълнителни корекции на цената за ремонта, а нашите цени са едни от най-ниските на пазара на услугите по обслужването на мобилни устройства. Всички Ваши въпроси относно видовете, сроковете и цените за ремонт, можете да зададете на нашите мениджъри по телефона в София.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.