Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на LG E975 Optimus G

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Основни видове ремонти на LG E975 Optimus G

 • Диагностика на телефона;
 • Подмяна на екрана (целият модул стъкло+сензор+дисплей);
 • Подмяна на тъчскрийна (целият модул стъкло+сензор+дисплей);
 • Смяна на стъклото на дисплея (целият модул стъкло+сензор+дисплей);
 • Замяна на гласовия високоговорител;
 • Подмяна на полифоничния високоговорител;
 • Замяна на микрофона;
 • Подмяна на бутона за включване (компонент върху платката);
 • Подмяна на бутона за регулиране силата на звука (компонент върху платката);
 • Подмяна на сензора за близост (изключва екрана по време на разговор);
 • Подмяна на сим-приемника (конектора на sim-картата);
 • Подмяна на флаш-приемника (конектор на flash-картата);
 • Подмяна на конектора за зарядното устройство;
 • Замяна на конектора на акумулаторната батерия;
 • Възстановяване на електрически писти (USB-конектор);
 • Подмяна на микросхема с антистатична (ESD) защита;
 • Възстановяване след падания и удар (запояване на компоненти);
 • Възстановяване след попадане на влага (почистване в ултразвукова вана);
 • Софтуерна смяна;
 • Отключване (премахване на кода за заключване).

ремонт на lg e975

Флагманът на марката, дизайна и характеристиките – всичко е на най-високо ниво. Както подобава на съвременните смартфони, явяващи се „лицето“ на компанията, устройството разполага с доста голям 4.7 инчов дисплей.

Останалите характеристики са също впечатляващи. Тук има великолепна 13-мегапикселова камера! A четириядреният процесор е толкова бърз, че просто „лети“. Няма слот за карта памет, но имайки предвид наличието на 32 GB вградена памет, то и няма нужда от такава.

Тъй като апаратът е много мощен, не бива да поверявате ремонта на LG Optimus G E975 на първия срещнат сервиз, особено ако цената е много привлекателна. Ако цената на услугата в сервизния център е толкова ниска, че е изненадващо дори и за клиентите, е необходимо да проверите внимателно репутацията на компанията, преди да поверите за ремонт своя LG Optimus G E975. Вашата икономия ще напомни за себе си, когато се разочаровате от качеството и когато поискате обяснение, отговорът вероятно ще бъде от сорта: „А какъв ремонт на LG Optimus G E975 искате за тази цена?“

Сервизният център „GSMService24“ предлага професионални услуги по възстановяването на телефони от всички марки, независимо от сложността на предстоящата работа и техническите характеристики на апаратите.

Повреда на LG Optimus G – подмяна на екрана, стъклото на дисплея, сензора

Подмяна на екрана на LG Optimus G E975

Днешните производители все повече и повече използват модулната конструкция, за създаването на своите устройства, тъй като този тип конструктивно съчетание се явява прекрасен способ за намаляване на дебелината на устройството. В търсене на по-стилен дизайн, хората си затварят очите за наличието на модул и че при подмяната на екрана на LG Optimus G E975 ще бъде едновременно с него сменен и сензора и стъклото. Впрочем, някои купуват смартфона, без да се замислят кога ще дойде момента за неговата поправка. Също така често хората се питат, кога ще дойде моментът да хванат заветния модел в ръката си, без да се замислят, че един ден ще се наложи подмяна на екрана на LG Optimus G E975 или други ремонти. Първите и последващи емоции от апарата – безкрайната радост от притежаването на мощния флагман.

Всички ремонти, извършени от компанията ни, се изпълняват от специалисти, които обичат работата си. Те влагат душа в дейността си, така че резултатът надминава всички очаквания. И имайте също предвид: цената на нашите услуги може да се нарече приемлива. Замяната на екрана на LG Optimus G E975 ще отговори на очакванията Ви. В крайна сметка Вие получавате първокласна услуга на достъпна цена. Нашите клиенти стават приятели със сервизния център и ни препоръчват на своите приятели.

Подмяна на сензора на LG Optimus G E975

Проблеми със сензора могат да се появят по три причини. Понякога те възникват от проникването на вода. Контактът с течност ще повреди сензора и той вече ще престане да разпознава действията на потребителя. Може да се наложи подмяна на сензора на LG Optimus G E975, ако този елемент от модула е пострадал в резултат на падане. Между другото, при механични повреди може да се повреди също стъклото и дисплея. В такива ситуации, наличието на модул дори е изгодно, тъй като при подмяната на сензора на LG Optimus G E975 се сменя и стъклото и екрана, което означава, че с един изстрел можете да убиете не два, а цели три заека.

GSMService24.com винаги се стреми да направи всичко възможно, за да може клиентът да е доволен. Например, ние предлагаме бързи ремонти, за които не е необходимо да доплащате допълнително, т.е. експресната подмяна на сензора на LG Optimus G E975 ще се таксува според обичайния ценови списък без допълнителни такси.

В работата си ние използваме само оригинални части на LG, което ни позволява да извършваме качествени ремонти, без да се тревожим за възникването на възможни „бъгове“, причинявани от китайските резервни части.

Подмяна на стъклото на LG Optimus G E975

Тази услуга може да бъде предоставена в два случая: или когато самото стъкло е дефектно и собственикът иска да го смени, или ако е необходима подмяна на сензора или екрана. Във втория случай на замяна на стъклото на LG Optimus G E975 всичко се подменя заедно, тъй като смяната на модула ще доведе до едновременното премахване на всички негови компоненти.

Имайки предвид, че в тази статия ние описваме един приличен смартфон, не бива да изникват съмнения, че апаратът не е нужно да се пази. Съгласете се, че не бихте искали да плащате за подмяната на целия модул, само защото върху стъклото на екрана са се появили някои драскотини и имате нужда от подмяна на стъклото на LG Optimus G E975. Така че нашият съвет е: купете си специални аксесоари, предотвратяващи възникването на вреди. Калъфът и екранният филм ще спасят корпуса и екрана на устройството Ви от появата на пукнатини и необходимостта от подмяна на стъклото на LG Optimus G E975.

Предимства на сервизния център GSMService24.com

 • Абсолютно безплатна диагностика;
 • Експресен ремонт във Ваше присъствие;
 • При ремонта се използват оригинални резервни части;
 • Нашият опит в поправките е повече от 10 години;
 • Всички извършени ремонтни дейности са съпътствани с гаранционен срок до 3 месеца.

Нашият сервизен център изпълнява услуги по ремонта на телефона LG Optimus G E975 от доста дълго време. Поради това, ние много добре знаем колко е важно за Вас съотношението на качеството на извършените от нас услуги, гаранцията и тяхната цена. Ние сме направили всичко необходимо, за да получите най-високото качество на ремонта на Вашия ЕлДжи на разумна цена с три месеца гаранция, както и добро настроение! ????

Винаги сте добре дошли! Ако Вашият Optimus G E975 се нуждае от ремонт или подмяна на стъклото/екрана, просто се обадете в нашия сервизен център на следния номер: 0897 5555 97

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.