Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на LG H324 Leon

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

LG leon H324

Подмяна на екрана на телефона LG H324 Leon Gold.

Дисплеят – това е частта от екрана, която показва изображението и се намира зад сензорното или защитно стъкло. Повредата на дисплея на телефона LG H324 Leon Gold затруднява или прави невъзможна работата с телефона, тъй като изображението губи остротата и яснотата си.

С неизправен дисплей е по-трудно да се чете текста от екрана, устройството да се управлява с помощта на сензорния екран, както и да се разглеждат снимки или видео клипове.

Повреденият дисплей може да не се поправя с течение на времето, но в определен момент може да угасне напълно в най-неподходящия момент, което може да причини много големи неудобства. Ако Вашият дисплей е дефектирал – можете да се свържете с нашия сервизен център.

Специалистите ни работят с дисплеите на телефоните LG H324 Leon Gold, както и с такива фирми, като:

 • Samsung;
 • HTC;
 • LG;
 • Lenovo;
 • Sony.

Подмяна на тъчскрийна на телефона LG H324 Leon Goldа LG H324 Leon Gold

В най-съвременните модели смартфони почти не са останали бутони и функцията на клавиатурата е поета от сензорното стъкло. Ако стъклото е загубило своята чувствителност, то Вие практически няма да можете да управлявате смартфона си.

И дори ако тъчпадът получи пукнатини, но не е изгубил чувствителността си, то тогава знайте: не му остава много време преди окончателната повреда. Ако не искате да загубите основния си елемент за управление или да се повреди дисплея – трябва да се обърнете към нашата фирма.

В сервизния център ние извършваме подмяна на сензорното стъкло на смартфоните от следните марки:

 • Samsung;
 • HTC;
 • LG;
 • Lenovo;
 • Sony.

Подмяна на конектора на телефона LG H324 Leon Goldе LG H324 Leon Gold

Замяна на конектора на мобилния телефон LG H324 Leon Gold

В мобилните телефони LG H324 Leon Gold има огромно количество различни видове конектори: системни, зарядни, на слушалките, GPS антената, GSM антената, конектори на шлейфовете, дисплея, клавиатурната платка, камерите и много други. В по-старите модели телефони LG H324 Leon Gold различните производители използват различни един от друг конектори. Ако някой конектор е дефектирал, то телефонът LG H324 Leon Gold ще стане почти неподходящ за употреба. При повреда на MicroSD слота например Ще загубите много място на телефона LG H324 Leon Gold, на което може да се съхраняват вашите контакти, музика, различни видео файлове и снимки, които няма да могат да се ползват, докато слотът не бъде поправен.

При повреда на слота за Sim-картите или MicroSIM, Вие няма да можете да се обаждате на нито един от своите контакти, с изключение на спешните номера. При неизправност в аудиоконектора ще стане невъзможно да говорите с помощта на хендс-фрии или да слушате музика с помощта на слушалки. Вследствие на повредил се конектор за зарядното устройство, то Вие няма да можете изобщо да пуснете телефона LG H324 Leon Gold, а ако се повреди някой конектор от системната платка, то вероятно някоя от функциите на вашия LG H324 Leon Gold ще престане да функционира.

Причините за повредата на конектор са най-различни: попадне на влага, износване на корпуса, падане от височина.

Ако конекторите на Вашия мобилен телефон LG H324 Leon Gold са повредени, можете да се обърнете към специалистите на нашата фирма. Майсторите ни ще извършат подмяна на повредения конектор.

Рефлаш на телефона LG H324 Leon Goldа LG H324 Leon Gold

Рефлаш на смартфона в София

Един от начините за подобряване работата на телефона LG H324 Leon Gold е рефлаша. Казано на прост и разбираем език: рефлаша е сходен с преинсталирането на windows процес и надграждане на всички драйвери и програми до новите им версии. Тоест, рефлаша – това е инсталирането на новите версии на програмите, достъпни за мобилния телефон LG H324 Leon Gold, както и инсталиране на новата версия на ОС, което ускорява работата на системата и често подобрява интерфейса. Инсталирането на нова операционна система бива два вида:

 • инсталиране на новата официална версия на ОС;
 • инсталирането на подобрена или доработена от независими разработчици версия на ОС.

Единственият минус при инсталирането на фърмуер е, че престава да действа гаранцията за мобилното устройство.

Повече за неофициалните OS

Има много различни потребителски custom-фърмуери, които в известно отношение са по-добри от официалните. Тези фърмуери притежават различни функции. Някои от тях увеличават броя на настройките, някои ги намаляват. Други заемат много по-малко място в паметта на телефона LG H324 Leon Gold, което помага да се спести място, а повечето от тях работят по-бързо от официалните. Нашата компания гарантира отсъствие на вируси при използваните версии на фърмуера.

Ако решите да инсталирате някакъв фърмуер на мобилното си устройство, нашата фирма ще се радва да Ви помогне.

Гаранция за фърмуера се дава само на оригинални телефони (т.е. acer, samsung, asus, lenovo, а не китайски!)

Подмяна камерата на телефона LG H324 Leon Goldа LG H324 Leon Gold

Смяна на камерата на мобилния телефон LG H324 Leon Gold.

Съвременните телефони притежават множество функции – от непосредствени разговори до аларма и игри. Една от тези функции е видеокамерата. В наши дни за повечето хора е много по-удобно да имат такава компактна видеокамера подръка, за да уловят най-ярките моменти от живота си, които могат да се случат във всеки един момент. Ако Вашата камера се е повредила, Вие няма да можете да правите снимки с приятели на фона на залез слънце или да уловите нещо необичайно.

Най-честите причини за повредата на камерата са

 • при проникване на влага или прах;
 • пукнатини по обектива;
 • повреда в конектора на камерата;
 • софтуерен бъг;
 • падане от височина или удари.

Ако се свържете с нашата фирма, експертите ни могат да отстранят проблемите или да подменят камерата на мобилното Ви устройство с нова.

Подмяна на бутоните на телефона LG H324 Leon Goldа LG H324 Leon Gold

Бутонът за включване на телефона LG H324 Leon Gold е един от най-важните бутони в цялото мобилно устройство. Неговите основни функции са да включват и изключват телефона LG H324 Leon Gold. Най-често този бутон се намира в горната част на корпуса, в резултат на което често той се поврежда. Този бутон може да спре да работи при телефона LG H324 Leon Gold по ред причини, но основните са разместване на контактите или при механични повреди.

Този бутон може да се повреди дори и при несилен натиск или при слаб удар на мобилното устройство. Много рядко тази повреда може да се дължи на брак при производството.

Проблемът с тази повреда много често се среща и може да се случи при всеки модел телефон LG H324 Leon Gold, независимо от цената и датата на производството му.

Подмяната на бутоните на телефона LG H324 Leon Gold Samsung – това далеч не е най-популярната операция от списъка с услуги на високо квалифицираните ни служители в нашия специализиран сервизен център. Ако клавиатурата на мобилното устройство бъде полята или просто не изпълнява своите непосредствени задачи, то вероятно нивото й на експлоатация намалява почти до нула. Подмяната на бутона за включване на разглеждания телефон се изпълнява оперативно, ефективно и евтино – за това се свържете с нашия център за обслужване на клиенти!

Подмяна на корпуса на телефона LG H324 Leon Goldа LG H324 Leon Gold

Замяна на корпуса на телефона LG H324 Leon Gold.

Съвременния мобилен телефон LG H324 Leon Gold към момента се е превърнал не просто в средство за комуникация, но и в показател за статуса. Също така, както и облеклото, външния вид на мобилния телефон LG H324 Leon Gold може да „разкаже“ много за своя собственик. Ето защо, дори и телефона LG H324 Leon Gold да е нов модел, то ако целият корпус е покрит с драскотини, пукнатини, ожулвания – другите хора могат да приемат това за безредие.

Освен това, механичните повреди по корпуса могат да доведат до проникване на влага или прах вътре в корпуса, което ще доведе до огромен спектър от повреди на мобилния телефон: от хрипящи високоговорители до повреда на системната платка.

Често се случва така, че потребителите при опит за самостоятелна подмяна на корпуса в домашни условия увреждат и други компоненти от телефона LG H324 Leon Gold. За да избегнете това, можете да се свържете с нашата фирма. Сервизният център GSMService24 се занимава с ремонта на мобилни устройства и нашите майстори могат да сменят стария Ви износен корпус на телефона LG H324 Leon Gold.

Подмяна на акумулатора на телефона LG H324 Leon Goldа LG H324 Leon Gold

В този случай причината за неизправността в телефона LG H324 Leon Gold може да бъде както в самия апарат, така и в устройството, което служи за зареждане. Тогава първото нещо, което можете да направите, е да намерите същото зарядно устройство и да свържете телефона с него, проверявайки дали апаратът Ви се зарежда или не.

Другата причина за проблема в работата на мобилния апарат може да се окаже разваления конектор за зареждане на телефона LG H324 Leon Gold. Например, възможно е той да е разхлабен и да не прави плътен контакт с буксата на зарядното.

Съществува и такава ситуация, при която индикаторът за зареждане отразява, че телефонът LG H324 Leon Gold се зарежда, а той е изключен от мрежата или работи за няколко минути, или изобщо не работи. Няколко причини могат да послужат за тези неизправности. Възможно е електронните компоненти на апарата да са се повредили, софтуерът е дал бъг или се е появил проблем с батерията. Най-лесният за решаване въпрос – това е последният вариант, тъй като купуването на нова батерия за мобилния телефон днес не е никакъв проблем.

Една от най-популярните услуги, която специалистите на сервизния център GSMService24 предоставят на своите клиенти, е подмяната на акумулаторни батерии. Не забравяйте, че непрофесионалната намеса във вътрешното устройство на LG H324 Leon Gold може да го извади от строя завинаги.

Подмяна на батерията на апаратите iPhone и iPhone 3g — за тази услуга, нашите клиенти доста често се обръщат в сервизния център GSMService24. Ние отстраняваме проблема качествено и бързо. Нашите служители – това са опитни майстори в областта си, настоящи експерти и притежатели на необходимите знания. Те с успех ремонтират правилно различните устройства, включително и най-новите модели. При нас бързо и професионално може да се извърши подмяна на батерията и на iPod.

За в бъдеще, за да се предотврати появата на проблеми с акумулаторната батерия на мобилния телефон LG H324 Leon Gold, ние Ви препоръчваме да спазвате някои прости правила: в новия апарат батерията трябва задължително да се изтощи до краен предел! Става дума за това, че батерията автоматично „запаметява“ колко време й е нужно, за да се разреди именно в този времеви етап от нейното разреждане.

Поправка на платката на телефона LG H324 Leon Goldа LG H324 Leon Gold

Ремонтът на системната платка на телефона LG H324 Leon Gold.

Системата платка на телефона LG H324 Leon Gold – най-скъпата и сложна част от апарата. При увреждане на платката, телефона LG H324 Leon Gold просто спира да функционира. Най-честата причина за повредата на системната платка на телефона LG H324 Leon Gold е падане от голяма височина. Подмяната на системната платка с нова струва малко по-малко от закупуването на нов телефон LG H324 Leon Gold, но ако платката не е напукана или вътрешните й слоеве не са повредени – то тя все още може да се възстанови. Този сложен и отнемащ време процес може да бъде извършен от нашите майстори ако се обърнете към сервизния център GSMService24.

Повреда на системната платка на телефона LG H324 Leon Gold

Повредите на платката на телефона LG H324 Leon Gold може да се разделят на много различни видове, като например:

 • повреда на пистите на платката на телефона LG H324 Leon Gold;
 • повреда на конектора под плоския шлейф;
 • излизане от строя на микросхема от системната платка;
 • счупени пасивни и активни компоненти на мрежовата платка.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.