Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на LG Nexus 4 E960

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

lg nexus 4

Списък с услуги за ремонта на LG Nexus 4 E960

 • Диагностика на телефона;
 • Подмяна на екрана (целият модул – стъкло + сензор + дисплей);
 • Подмяна на екрана (целият модул) цвят: Черен;
 • Замяна на екрана (целият модул) цвят: Бял;
 • Подмяна на тъчскрийна (целият модул – стъкло + сензор + дисплей);
 • Подмяна на стъклото на дисплея (целия модул – стъкло + сензор + дисплей);
 • Подмяна на гласовия високоговорител;
 • Замяна на полифоничния говорител;
 • Замяна на микрофона (цифров);
 • Смяна на бутона за включване (компонент върху платката);
 • Подмяна на бутона за регулиране силата на звука (компонент върху платката);
 • Подмяна на сензора за близост (изключва екрана при разговор);
 • Замяна на SIM-приемника (слот за SIM-карта);
 • Подмяна на флаш-приемника (конектор за flash карта);
 • Подмяна на USB-конектора за зарядното устройство;
 • Подмяна на конектора за батерията;
 • Възстановяване на електически писти (USB конектор);
 • Подмяна на микросхема при антистатична (ESD) защита;
 • Възстановяване след падания и удар (запояване на компоненти);
 • Възстановяване след попадане на влага (почистване в ултразвукова баня);
 • Промяна на софтуер (фърмуер);
 • Отключване (премахване на кода за заключване на телефона).

Мощният смартфон се появи в резултат на сътрудничеството между Google и LG. Към края на октомври миналата година, когато той беше анонсиран, устройството можеше да се нарече едно от най-умните.

Честотата на четириядрния му процесор достига до 1,5 GHz, а капацитетът на батерията – 2100 мАч. Апаратът работи под управлението на платформата Android 4.2, а също така на разположение е и 8-мегапикселова камера с вградена памет, достигаща до 16 GB. Имайки предвид всичките тези технически параметри няма никакво съмнение, че ако имате нужда от ремонт на LG Nexus 4 E960, трябва да се доверите на професионалисти в своята област. Що се отнася до съмнителните фирми, предлагащи евтини услуги по поправката на телефони, има съществен риск да попаднете на аматьори, които няма да оправят ситуацията, а напротив, ще я влошат.

Нашият сервизен център отдавна се занимава с ремонта на телефони. На нас можете да поверите ремонта на LG Nexus 4 E960 и гарантирано ще останете доволни от резултата. Опитните специалисти на компанията до съвършенство владеят всички тънкости на конструктивното и софтуерно възстановяване на мобилните устройства.

Немаловажно също така е и това, че ремонтът на LG Nexus 4 E960 в нашия сервизен център ще Ви струва сравнително евтино. Разбира се, не можем да ви предложим смешно ниска цена, поради факта, че ние работим само с качествени компоненти. Ако искате надежден ремонт на разумна цена, тогава сте попаднали на правилното място!

Счупен LG Nexus 4 – подмяна на екрана, стъклото на дисплея, сензора

Подмяна на екрана на LG Nexus 4 E960

Телефонът е снабден със зашеметяващ дисплей. Той поддържа 16 милиона цвята при резолюция от 768 точки на 1280. IPS-матрицата транслира ясно изображение. Ако с картината на екрана има каквито и да е проблеми, подмяната на дисплея на LG Nexus 4 E960 ще ги отстрани.

Основната заплаха за дисплея са механичните повреди и водата – това са двете причини, поради които картината на екрана може да стане размита, неясна или да изчезне напълно. Замяната на дисплея на LG Nexus 4 E960 може да се наложи и ако матрицата се развали поради естественото й износване, но имайки предвид качеството и възрастта на модела от LG, можем да предположим, че това няма да се случи скоро.

Подмяната на екрана на LG Nexus 4 E960 не може да се извърши отделно от установения тъчскрийн, тъй като производителя е приложил модулен способ за сглобяване на елементите на дисплейния блок. Сензорът, стъклото и екрана се монтират само заедно.

Подмяна на стъклото на LG Nexus 4 E960

Едно от многото предимства на този модел е наличието на стъклото Gorilla Glass втора версия. Това означава, че екрана е почти невъзможно да се надраска, тъй като защитното му стъкло е закалено. Съответно, не е необходима подмяната на стъклото на LG Nexus 4 E960, дори и ако смартфона е паднал от ниска височина или някой се е опитвал да го надраска. Собствениците на устройството дори могат и да не си купуват защитен филм.

Но това изобщо не означава, че никога няма да се наложи подмяна на стъклото на LG Nexus 4 E960. Както отбелязахме в предишния раздел, смартфонът има модул, в който тъчскрийна и екрана са съединени. Това означава, че ако един от компонентите се повреди, например сензора ще трябва да се смени целия блок. Това автоматически означава, че ще бъде сменено и стъклото на LG Nexus 4 E960.

Продължителността по подмяната на модула трае около 40-50 минути. Ако повредата е незначителна и ремонта може да е кратък и бързо да получите изправния си смартфон.

Подмяна на сензора на LG Nexus 4 E960

Ако по-голямата част от конструкцията на мобилния телефон е неизправна, то ще трябва да се положат много повече усилия за отстраняването на повредите. Работата може да отнеме и около 3 дни. Обикновено това се случва при поправката на смартфони, които са падали във вода.

Замяната на сензора на LG Nexus 4 E960 е придружена и с гаранционен документ. Бланката Ви дава правото на безплатен повторен ремонт ако в срок от три месеца, след извършената поправка, отново възникне неизправност.

Също така, ние предлагаме на нашите клиенти и безплатна диагностика. Ако Ви изглежда, че не е необходима подмяната на сензора на LG Nexus 4 E960 не изисквайте тази услуга и частично ще сте прави, тъй като „бъговете“ в работата на тъчскрийна са невидими с невъоръжено око. Но понякога диагностиката може да бъде много полезна, защото дава възможност за разкриването на скрити дефекти, които могат да се проявят съвсем скоро.

Добрата новина за тези, които се нуждаят от оперативен ремонт: експресната подмяна на сензора на LG Nexus 4 E960 в GSMService24 не изисква доплащане. Услугата се оценява в съответствие с традиционната ценова листа.

Ако не откривате повредата на вашия телефон в списъка по-горе, не се притеснявайте – просто задайте въпросите си на нашия сайт и ние обезателно ще Ви помогнем.

Преимущества на нашия сервизен център

 • Абсолютно безплатна диагностика;
 • Експресен ремонт във ваше присъствие;
 • При ремонта се използват само оригинални резервни части;
 • Нашият опит в ремонтите е повече от 10 години;
 • На всяка извършена работа, предоставяме гаранция със срок до 3 месеца.

Нашият сервизен център извършва услуги по ремонта на телефоните LG Nexus 4 E960 в продължение на много дълго време. Поради това, ние много добре знаем колко важно е за вас съотношението между качеството на извършените от нас услуги и техните цени. Ние сме направили всичко необходимо за да се обръщате към нас, получавайки най-високо качество на ремонта и то на разумна цена с три месеца гаранция и добро настроение! ????

Всякога ще Ви зарадваме! Ако Вашият Nexus 4 E960 се нуждае от ремонт или подмяна на стъклото/екрана, просто ни се обадете в сервизния център на следните номера: 0897 5555 97, 0877 518 599, 0892 915 906.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.