Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт Alcatel OneTouch Idol 3

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

alcatel onetouch idol 3 — GSMService24 Типове дефекти при Alcatel OneTouch Idol 3 (4.7) 6039Y

Всеки се старае да предпази телефона си от падане, но далеч не всеки успява да го избегне, докато използва устройството си. За да се намали вероятността от повреди на корпуса и вътрешните компоненти на апарата, препоръчително е да се използват защитни капаци, които могат значително да намалят силата на удара и да предпазят джаджата Ви от сериозни щети по елементите на корпуса и дисплея. По-значителни неприятности могат да се случат, ако вътрешните елементи на телефона бъдат намокрени с вода или друга течност, като например падане във водата или проникване на течност вътре в устройството през конекторите или отворите в шасито. В тези случаи проблемите може да не се проявят веднага, а след известно време, тъй като токопроводящите писти на платката, шлейфовете или конекторите започват да се окисляват и корозират.

Подмяна на екрана на Alcatel OneTouch Idol 3 (4.7) 6039Y

Ден след поредното падане, върху екрана има вероятност да забележите, че липсва част от изображението или са се появили излишни пиксели или ивици. В такъв случай съществува голяма вероятност да се налага подмяна на дисплея на смартфона. Неизправност в сензорния панел можем да наблюдаваме, когато телефонът престане да реагира на докосванията по екрана или прави това с известно закъснение. Подмяната на сензора, която се извършва след предварителна диагностика, може да реши този проблем. Смяната на стъклото може да се извършва отделно от сензора и дисплея, но само в тези случаи, ако това е предвидено предварително от производителя. В някои случаи всичките три елемента са заедно в единен модул и подмяната им поотделно е невъзможна.

Подмяна на бутоните на Alcatel OneTouch Idol 3 (4.7) 6039Y

Следва една банална закономерност за неизправностите на бутоните. По-бързо се повреждат тези бутони от смартфона, които се ползват най-често. Очевидно по тази причина, това е подмяната на бутона за включване – най-често срещаният случай в практиката на сервизите. Малко по-рядко се налага смяната на бутона HOME и бутоните за силата на звука. За складовата наличност на съответните бутони и възможността за подмяната им се обадете на нашите телефони за връзка.

Подмяна на конектора за зареждане Alcatel OneTouch Idol 3 (4.7) 6039Y

USB конекторът в съвременните смартфони се използва за зареждане на акумулаторните батерии. Именно по тази причина съществува голяма вероятност за преждевременна повреда, тъй като по време на разговор при едновременно зареждане се извършват по невнимание механични натоварвания върху него. Жакът за слушалките също е толкова податлив на механични въздействия при активна употреба от страна на любителите на слушането на музика със слушалки, например.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.