Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на BlackBerry Passport

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

blackberry passport — GSMService24Мобилните устройства с всеки изминал ден се подобряват и стават все по-достъпни. Ролята на смартфоните е трудно да се надцени поради полезната им мултифункционалност – в края на краищата те ни позволяват да бъдем винаги във връзка и осигуряват достъп до всевъзможна информация.

Обикновено съвременните смартфони са оборудвани с дисплеен модул, който е много уязвим на външни влияния. В тази връзка са възможни такива проблеми като счупване на сензорното стъкло при удар или спукване на дисплея. Не се отчайвайте и не „слагайте“ ръка върху този, който го е направил (още повече, ако сте виновни самите Вие), защото дефектът лесно се отстранява. Достатъчно е само да се замени тъчскрийна или дисплей. В случай, че по време на непланирано „къпане“ на дъжд или потапяне в басейн или вана, във Вашият BlackBerry Passport попадне вода (не се включва или престават да работят бутоните за управление), ние силно препоръчваме да предоставите устройството си на опитни специалисти. Също като опция, може да се повреди и системната платка, която изобщо не обича водните процедури, а тя по същество е „мозъкът“ на Вашия BlackBerry Passport.

Какво конкретно се е повредило може с точност да определи само опитния майстор след подробна диагностика, която (между другото) в нашия сервизен център е безплатна. Само след това, на „пациента“ може да му се назначи правилно „лечение“.

Нашият сервизен център разполага с опитни специалисти, на които няма да представлява трудност ремонт от всякаква сложност и при необходимост да подменят дефектния детайл с нов. Телефонът е създаден да доставя удоволствие от употребата му. Ние само в случай на необходимост сме готови да удължим това удоволствие!

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.