Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на телефона HTC Desire 510

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Htc desire 510Оборудваният с мощен четириядрен процесор за работа в 4G мрежите HTC Desire 510 реалистично изобразява графиката, бързо превключва между приложенията и осигурява плавно възпроизвеждане на игрите, като смартфоните от премиум-клас.

 • Тип на SIM-картата — Micro-SIM;
 • Брой поддържани SIM-карти — 1;
 • Цвят — Сив;
 • Операционна система — Android;
 • 4G (LTE) връзка;
 • GPS модул;
 • Сензорен екран.

Сервизният център GSMService24 ще извърши професионален ремонт на мобилен телефон Htc desire 510 и ще предложи на своите клиенти не само високо квалифициран подход, но и повече от изгодни цени за ремонта на Htc desire 510.

Диагностика на Htc desire 510

Добрата диагностика на мобилния телефон Htc desire 510 – това е гаранция за успех. Преди да предаде каквото и да е оборудване за ремонт в нашия център, за предпочитане е клиентът точно да опише същността на повредата, както и да разкаже за причините, които са довели до неизправностите (например намокряне на телефона).

Въз основа на информацията от клиента, нашите майстори ще проведат задълбочена диагностика на телефона, ще установят причината за повредата и съответно ще я елиминират.

Софтуерни неизправности в Htc desire 510

Проблемите със софтуера на Htc desire 510 могат да се решат без предварителна диагностика. Това се дължи на факта, че преинсталирането на софтуера няма да навреди на хардуера на смартфона, така че можете да опитате самостоятелно да реанимирате апарата си. Важно е само да запомните, че загубата на файлове от вътрешната памет на устройството е почти 100%.

В случай на софтуерна неизправност, повредата вероятно ще си проличи по един от следните начини:

 • Ще престане да се включва (при свързването на апарата към компютър с помощта на USB-кабел, той ще се появява в диспечера на устройствата).
 • Ще се рестартира, включва и изключва по своя преценка.
 • Ще откаже някой модул допълнение (камера, Blutooth, Wi-Fi интернет, друго)
 • Установява се забавяне в работата и така нататък.

Във всеки случай обаче преинсталирането на софтуера на устройството е най-бюджетния и лесен ремонт.

Процесът по рефлаша на Htc desire 510 се извършва приблизително по следния начин:

 1. Подготовка на самата система (обикновено на официалния сайт има файл с разширение .IMG).
 2. Избор на оригинален USB кабел, или най-подходящия за тази процедура.
 3. Инсталиране на десктоп програма за обновяване на софтуера (Flashtool, Batchtool или някоя друга програма).
 4. Свързване на устройството, което трябва да се рефлашне към компютър с помощта на USB-кабел и самият процес по възстановяването започва след натискане на upgrade.

Ако софтуерът не е инсталиран се появява грешка или апарата не успява да се пусне след рефлаша – причината може да бъде повреда в хардуера на апарата или неправилна инсталация на софтуера. Важно е да се знае, че неправилния рефлаш може да доведе до срив в работата на апарата. Неправилната инсталация на продукта се нарича „тухла“. Възстановяването на една „тухла“ с най-новата версия е доста трудно, докато старите версии могат да се лекуват и самостоятелно.

Има още един метод за рефлаш – чрез системното меню на устройството. Тази процедура обаче е по-трудна и изисква знания и умения, които не са присъщи за начинаещите. В този случай е необходимо оборудване, с което ние, в нашата компания, разполагаме.

Неизправности в сензора (тъчпада) и дисплея на Htc desire 510

Неизправностите на сензора (тъчпада) и дисплея са много тясно свързани помежду си. Тъй като в повечето случаи при счупването на тъчпада се поврежда и сензора. Ако обаче има мрежа от пукнатини по стъклото, сензорът все още може да работи, но дисплея ще престане да функционира.

В същото време тези компоненти отделно не подлежат на възстановяване. Тоест ремонтът на разбития сензор или дисплей не е възможен или целесъобразен. Най-често тези неизправности се решават чрез замяна на повредените детайли с нови.

Неизправност в процесора на Htc desire 510

Ако престане да функционира централният елемент на всеки апарат – процесорът, то след това работоспособността на телефона е поставена под въпрос. Ремонтът на такава неизправност най-вероятно няма да е възможен.

Въпреки че абсолютно всяка платка може да се поправи,  съвременните майстори не се заемат с тази отговорност и упорита работа като подмяната на изгорелия елемент или възстановяването на скъсана връзка в системната платка. В края на краищата много по-лесно и изгодно е поставянето на нова платка, отколкото да се възстановява старата. Освен това, при закупуване на нова платка за устройството на клиента, майсторът запазва за себе си старите части. Не е чудно, че те могат отново да се използват да работят в устройството на друг клиент.

Именно във връзка с по-гореизложеното си струва да се обърнете към нашата компания. Защото безотговорният служител на частна работилница лесно може да заблуди клиента, извършвайки ремонтна дейност с лошо качество и по този начин да влоши положението на и без това „болното“ устройство.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.