Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на HTC Desire 620

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

htc desire 620Ако внимателно прочетете отзивите за различните модели смартфони на HTC, ще откриете армия от потребители, твърдящи, че устройствата на тази компания не се отличават с ненадеждни части и стабилна работа на системата. Често обаче телефоните на HTC изискват ремонт на микрофона – кратко време след закупуване на устройството, той бързо губи чувствителността си. Големите дисплеи в телефоните и смартфоните на HTC са доста крехки и в тази връзка всеки такъв модел на HTC доста често изисква смяна на стъклото. Тези и много други проблеми с лекота се решават в сервизния център GSMService24, където ще намерите обслужване на най-високо ниво и ще спестите значителна сума благодарение на нашите намаления. Специалистите ни са готови да изпълняват оперативни дейности и с гаранция.

Ако се сблъскате с такъв проблем като повреден дисплей, може да се наложи подмяна и на тъчскрийна на HTC, което задължително ще изисква оригинални резервни части. В много сервизи ще се опитат да ви убедят, че аналозите са изгодни и по нищо не отстъпват по качество на оригиналите, но само при нас ще получите качествени и оригинални детайли на много достъпни цени. Освен това, експертите ни ще извършат безплатна диагностика, тъй като може би заедно с подмяната на тъчскрийн слоя ще е необходима смяна и на дисплея на HTC. Често е необходима пълна подмяна на екрана на HTC, тъй като всичките му слоеве едновременно стават безполезни, вследствие на силен удар или падане на устройството от голяма височина.
Много потребители се оплакват от чести „увисвания“ на телефоните и смартфоните на производителя, за което в момента става дума. В такива случаи е по-добре да не се правят опити за възстановяване функционалността на устройството чрез разклащания и почуквания, за да не се влоши ситуацията. В сервизния център GSMService24 специалистите ще направят безплатна диагностика и, ако е необходимо, ще извършат системен ремонт на телефоните HTC.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.