Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на HTC One A9

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

счупен htcСервизният център GSMService24 се занимава с всички видове ремонти на HTC A9. Ние правим акцент върху бързината на работата и високото й качество. Много видове възстановявания на HTC A9 се извършват в присъствието на клиента, като подмяна на стъклото, екрана, смяна на конектора за зареждане и др.

Гаранцията на работата е 1 месец.

Дори и при сложни хардуерни ремонти се стараем да извършим услугата в деня на обръщението. Например, при прекъснати връзки в захранващата верига, телефона няма да се зарежда и не се включва, а при свързване на зарядното устройство силно се загрява  в близост до центъра.

При подобни случаи е изгорял ключа на заряда и преди ремонта на Samsung се тестват всички елементи на захранващата верига. При откриване на неизправност, експертът веднага извършва ремонт, но в началото съгласува неговата целесъобразност с вас. Ремонтът на A9 отнема около 3 часа.

Подмяна стъклото на екрана на HTC One A9

За крехкостта на стъклото е безсмислено да пишем, важно е да се знаят основните възможности за подмяна на стъклото на HTC A9. Компанията производител доставя гарантирана поддръжка на модула. В комплекта на модула са включени защитното стъкло, тъчскрийна, дисплея. По Между си те са залепени заедно, образувайки един общ модул.

За всеки собственик това означава, че отделно стъклото не се подменя и не се доставя.

Ремонт на дисплея на HTC One A9

Дисплеят е подходящ за ремонт само при две условия: матрицата не е повредена, липсва повреда между дисплея и шлейфа. Например, случайно сте заляли телефона, водата попада в конектора на дисплея. В подобни случаи, телефонът може да работи, а дисплея да не показва нищо и да е тъмен.

Вторият често срещан случай: телефонът е изпуснат, щети няма, но дисплея не работи. В подобни ситуации обикновено страда конекторът на шлейфа на дисплея, или са се повредили дискретни елементи на масата на корпуса.

Сервизният инженер свързва дисплея към специално устройство и провежда експресен тест. Ако дисплея на HTC A9 подлежи на ремонт, след предварително съгласуване за разходите по ремонта и частите, сервизният инженер пристъпва към поправка. Времето за това може да отнеме 1 ден.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.