Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на HTC One E8

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

счупен е8Ако вашият НТС се нуждае от ремонт, то обърнете се към нас. Именно ние в сервизния център GSMService24 ще извършим качествено ремонтът с гаранция от 1 месец.

Нека разгледаме най-разпространените неизправности.

Подмяна на дисплея или стъклото на HTC E8

Само качествено изпълнената оперативна подмяна на екрана на HTC за минимална цена – това е уникално предложение от нашия специализиран сервизен център GSMService24. Свържете се с нас за безплатни консултации или за професионална помощ, за да може в рамките на няколко минути да се възобнови нормалната ефективност, пълноценно функциониране и комфортна експлоатация на вашето мобилно устройство за комуникация.

В кои случаи ремонтът се извършва без подмяна на дисплея на HTC One Е8?

В много от случаите, не се изисква подмяна на дисплея. Например, телефонът е паднал, всичко е непокътнато, но екрана не работи. Екранът на htc one m8 се дава за ремонт. В някои случаи е необходимо да се замени прекъснатия конектор, а в някои възстановяване на шлейфа, който е износен, в резултат на което има оголени пътеки.

Също така е възможен ремонт на сензора. В ситуация на неправилна употреба на тъчскрийна, проблемът може да се крие в конектора. Експертът под микроскоп ще прозвъни пътеките и в случай на прекъсване, ще ги възстанови.

Цената на ремонта ще бъде много по-евтина, отколкото смяна с нов модул. Нека видим накратко в кои случаи е необходима подмяната на екрана на HTC One E8 и в кои проблемът не е в екрана:

 • 100% замяна на екрана се налага, ако върху дисплея виждате петна, ивици;
 • 90% подмяна на дисплея се извършва, когато изображението трепти. В 10% от случаите може да има друга причина;
 • 80% когато дисплея стане черен се извършва пълна подмяна. В 30% се сменя микросхемата;
 • 70% от случаите при появата на ивици се налага поставяне на нов екран. При 30% от случаите дефектира чипа;
 • 70% появата на квадратчета и останалите артефакти говори за неизправност в дисплея, който трябва да се смени. В 30% е дефектирала микросхема;
 • 80% ако подсветката не работи, се поставя нов дисплей. В 90% причината е различна. Нужна е диагностика.

Подмяна на стъклото на HTC One E8

Както и при цялата гама ONE, смяната на стъклото на htc one e8 отделно от дисплея не е възможна и всичко се подменя модулно. Освен модула в комплекта влиза и рамката, на която се държи тъчскрийна. Това е отделна опция и е необходима в случай на тежко увреждане на корпуса. Сроковете за ремонта по подмяната на екрана – около 1 час. В случай на силни повреди на смартфона, не е излишно да се направи пълна диагностика на платката. Това е плюс два часа.

Обикновено при падания страда само стъклото, а в редки случаи не работи и тъчскрийна, но дисплея винаги работи. Така при пристигане в сервиза клиентът знае точно какво работи и на какво трябва да се обърне внимание.

Как се извършва подмяната на екрана на HTC One E8?

Нека разгледаме накратко процедурата по подмяната на екрана на HTC One E8:

 1. Апаратът се диагностицира за да се открият дори и най-малките, но все още опасни вътрешни дефекти, които са почти незабележими неизправности. Предложената безплатна диагностика на техниката отнема средно двадесет-тридесет минути;
 2. След обстойната диагностика обсъждаме сроковете за поправката и цената на процедурите:

за правилното и безопасно монтиране на новия екран за този телефон, експертите ни се нуждаят от около тридесет минути;

 1. След отстраняването на повредите преминаваме към контролния тест и изписване на едномесечната гаранция;
 2. За цените и другите финансови подробности ще трябва да се консултирайте с нашите оператори.

Не работи WiFi на HTC One E8

Когато не работи WiFi на HTC One E8, това е много сериозен проблем за всеки потребител. Днес, телефонът служи не само, като средство за комуникация. Достъпът до интернет също играе много голяма роля. След, като възникнат проблеми, ние ви препоръчваме веднага да се обърнете към сервизен център. Нашите специалисти на първо място ще определят причината за неизправността.

Нека разгледаме накратко неизправностите и способите за отстраняването им:

Ако HTC One E8 не вижда WiFi, може да има няколко причини за повреда.

 • Повредена е WiFi антената. В такъв случай ние ще поставим нова.
 • Не работи WiFi модулът.
 • Настъпила е софтуерна неизправност. В този случай експертът ще извърши подмяна на софтуера.

Как се извършва отстраняването на повредите: HTC One E8 не вижда WiFi?

Ако смартфонът престане да работи с уай-фай, едва ли ще можете да решите този проблем самостоятелно. Не препоръчваме да правите това. Най-добре е веднага да дойдете в сервизния център GSMService24. Потърсете адресът ни в контакти.

В нашия сервиз предоставяме следните услуги:

 1. На първо място определяме защо не работи уай-фай. Обикновено за целта е необходима диагностика. Тя предимно отнема не повече от 20-30 минути;
 2. След, като сме определили защо не се хваща wi-fi мрежата от мобилния телефон HTC One E8, информираме клиента за сроковете и точната цена за ремонта. Разбира се, че сме наясно колко важна е за вас постоянната комуникация, така че винаги се опитваме бързо да си свършим работата;
 3. Когато поправяме устройството, издаваме на клиента гаранция 1 месец;
 4. Ако искате да научите точната цена обърнете се към любезните ни оператори. Когато възникнат въпроси, просто се обадете в нашия сервиз. Операторът ще отговори на всички ваши въпроси.

Нашите специалисти знаят какво да правят в случаите, когато в телефона не работи WiFi. От време на време, потребителите се сблъскват с този проблем. Обикновено повредата е в самия смартфон, така че самостоятелния ремонт не се препоръчва. За да се замени модул или друг повреден детайл се налага използването на специално оборудване. Ние използваме само оригинални резервни части. Въпреки това, цените ни са много достъпни. Ремонтът се извършва в нашия сервиз и само от специалисти. Те знаят как да отстранят повредата. След като работоспособността на смартфона бъде възстановена, сервизният център GSMService24 ще ви даде 1 месец гаранция.

HTC One E8 не хваща мрежата

Когато HTC One E8 не хваща мрежата, за всеки потребител това е сериозен проблем. Препоръчваме Ви веднага да отидете в нашия сервиз, където работят само квалифицирани майстори, които непременно ще ви помогнат. Първото нещо, което опитните ни експерти ще направят е да определят повредата.

Описание на повредите и способите за отстраняването им:

Ако липсва мрежа в мобилния телефон на HTC, може да има няколко варианта за неизправността. Да разгледаме най-често срещаните:

 1. От строя е излязъл усилвателя на мощност на предавателя. Ако той не работи, модулът трябва да се замени;
 2. Не работи радиотрактът. Ако проблемът е в него, ще направим диагностика, която ще ни помогне да определим кой точно елемент се е повредил. След това веднага ще ви информираме какво трябва да се направи;
 3. Повредена е антената и ние ще я заменим;
 4. Ако смартфона спре да намира мрежата след проникване на течност във вътрешността на апарата или след механични повреди, ще направим пълна диагностика. По този начин ще можем да определим повредата;
 5. В някои случаи телефона не хваща мрежата поради повреда в софтуера. В този случай трябва да се направи смяна на фърмуера.

HTC One E8 не се включва

Ако смартфонът престане да функционира и HTC не се включва, по-добре отидете веднага в сервизен център. Определено ще Ви помогнат. Опитните професионалисти знаят какво трябва да се направи в този случай. Първото нещо е да определим повредата.

Описание на повредите и способите за отстраняването им:

Ако не се включва смартфона, първо проверете заредена ли е батерията. Може би, телефонът просто се е разредил. Причината за неизправността може да бъде и друга:

 1. Не работи бутона за включване. Ако той не работи, тогава ние ще го заменим;
 2. Излязла е от строя микросхемата за управление на захранването. В този случай можем да я подменим;
 3. Ако смартфона е спрял да функционира след проникване на влага, веднага трябва да го изключите. Факт е, че течността може да предизвика късо съединение ако не го изключите. Винаги можете да го донесете в нашия сервизен център;
 4. В резултат на механично въздействие, може да пострада и самия хардуер. В този случай ще направим диагностика;
 5. Смартфона може да не се включва също така и в случаите, когато софтуерът в телефона е повреден. В този случай трябва да се направи фърмуер;
 6. Може да има и други причини за повредата. Ще направим диагностика, след което ще Ви информираме какво трябва да се направи.

HTC One E8 не се зарежда

Ако HTC One E8 не се зарежда и не можете да продължите да го използвате, то тогава заповядайте в нашия сервизен център. Ние винаги с радост ще предоставим експертна помощ. Първоначално се определя повредата. Най-често се налага извършване на пълна диагностика. В нашия сервизен център GSMService24 тази услуга е безплатна.

Описание на повредите и методи за отстраняването им:

HTC One E8 не се зарежда от USB на компютъра (компа), какво да правя? Първото нещо, препоръчваме да проверите дали не е повреден кабела. Това се прави много лесно. Достатъчно е просто да използвате друг. А също и:

 1. Често смартфона не се зарежда, което означава, че е повреден или не функционира самия конектор. В такъв случай модула трябва да се смени;
 2. Понякога при невнимателна експлоатация, конекторът частично се отделя от печатната платка. Какво да правя в такъв случай? Апаратът трябва да се даде на диагностика за да се определи степента на увреждането. Нашите специалисти по-нататък ще решат проблема;
 3. Неизправност в захранващия контролер. Той може да бъде сменен;
 4. Повредена е захранващата верига. В този случай ще диагностицираме устройството и ще определим степента на повредата;
 5. В 5% от случаите могат да възникнат други проблеми.

Звука на HTC One E8 не работи

Възникнали са проблеми и звукът на HTC One E8 не работи? Заповядайте в нашия сервизен център. Тук проблемът ще бъде решен много бързо и качествено. Първоначално ще определим причината за повредата, за да разберем как да се справим с нея.

Описание на повредите и начини за отстраняване на неизправностите:

Ако  звукът в телефона не работи, като правило това се случва поради следните причини:

 1. Не работи самия високоговорител. Необходима е цялостната му подмяна;
 2. По-рядко проблемът е в микросхемата за управление на звука. Този проблем също можем да го отстраним.

Ако звукът в мобилния телефон HTC One E8 е тих, или той изобщо липсва, ви препоръчваме веднага да дойдете в нашия сервизен център GSMService24. Тук ще извършим ремонта с помощта на оригинални резервни части. Още повече, че винаги вършим работа си много качествено и бързо. В никакъв случай не забравяйте, че не бива да се опитвате да поправяте апарата в домашни условия. За да се постави нов говорител е необходимо специално оборудване.

Попаднала е влага в HTC One E8

Често се случва така, че след падане във вода, смартфонът HTC One E8 спира да функционира. В този случай е необходимо колкото е възможно по-бързо HTC One E8 да бъде занесен в сервизен център. Ако не предприемете необходимите мерки навреме, то тогава броят на неизправностите ще нарасне, в резултат на което телефонът ще бъде по-трудно и по-скъпо да оздравее. В нашия сервизен център GSMService24.com се извършват ремонти само с помощта на оригинални резервни части. Веднага след това, ще ви бъде дадена продължителна гаранция от 1 месец.

Само в нашия сервиз оригиналните части не са скъпи. В тази връзка, клиентите ни получават винаги продължителна гаранция от 1 месец. Винаги си вършим работата качествено и професионално, така че постоянно можете да разчитате на нас. Няма проблем, който не би могъл да се реши от експертите на сервизния център GSMService24.com.

Ако потребителят е намокрил телефона си, тогава най-добрият изход – колкото се може по-бързо да отидете в сервиз. Всички проблеми тук се решават от майсторите в най-кратки срокове.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.