Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на HTC One E9 Plus

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

HTC One E9Ако имате нужда от ремонт на HTC One E9 Plus, обърнете се в надеждния и проверен сервизен център GSMService24. В своята работа ние използваме само проверени детайли, за които даваме гаранция 1 месец.

В нашият сервизен център са на разположение всички необходими съоръжения за поправка и диагностика на телефони. Смяната на екрана на мобилния телефон HTC One E9 Plus тук няма да отнеме много време. Можем да направи и спешен ремонт пред клиента и за това не се налага да плащате допълнително. В края на поправката, апаратът преминава тестове и можем да предоставим гаранция до 1 месец.

В сервизния център правим ремонт на HTC One E9 Plus

Сервизният център GSMService24 се намира в София. При нас можете лесно да отстраните всяка неизправност. Експертите ни ще се справят с всеки проблем, който възникне. При нас работят висококвалифицирани специалисти, които имат дългогодишен опит в подобни дейности и могат професионално да подходят към възстановяването на HTC. Ще извършим необходимия ремонт на вашето устройство и допълнителни такси за това няма да Ви вземем.

Как ще се извърши ремонта на HTC One E9 Plus?

  1. Заповядайте на адреса на сайта. Цените при нас са ниски и поправката на вашия телефон ще бъде извършена на минимална цена.
  1. Възползвайте се от услугата ни и се обадете на куриер от вкъщи. Той ще достави устройството Ви при нас.

Свържете се с нашия оторизиран сервизен център и майсторите ни ще елиминират всяка неизправност, без значение от сложността. В GSMService24, специалистите в своята работа използват качествени резервни части и извършват ремонти с всякаква сложност. Цената при всички обстоятелства остава ниска. Ние предлагаме да се възползвате от нашите услуги и да направите обслужване на своя апарат именно при нас. На всичките си клиенти издаваме гаранционна карта до 1 месец. Свържете се с нас и ще се радваме да ви помогнем.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.