Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на HTC One M10

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

хубав м10 GSMService24 е специализиран в експресния ремонт на смартфоните HTC. Ние предлагаме експресен ремонт на Htc m10 пред клиента. Повечето резервни части вече са налични в нашия склад. Такива ремонти като: подмяна на конектора за захранване, подмяна на бутон за заключване, ремонт на микрофон, подмяна на счупения екран (при условие, че са налични резервните детайли) се извършват в рамките на 1 час. Собствения склад за резервни части и големият екип от експерти ни позволява едновременно да обслужваме до 6 клиента.

След ремонта на one m10 ще получите гаранция, в зависимост от извършената работа до 1 месец. Гаранцията на всички софтуерни ремонти, като смяна на софтуер е 1 месец.

Смяна на стъкло на HTC One M10

Дори и при най-силните удари, обикновено htc 10 страда от счупване на стъклото, дисплея и тъчскрийна обаче все още продължават да работят. Но, въпреки това, смяната на счупеното стъкло се извършва само модулно. В комплект с всеки модул, освен стъклото, сензора на дисплея може да  влиза и външната рамка, но цената на модула с рамката е значително по-висока.

Смяна на дисплея на HTC One M10

Смяната на екрана, както и стъклото, се извършва само модулно. В отделни случаи, когато след падания дисплея не работи, но видими повреди по матрицата няма, е възможен ремонта на дисплея на htc one m10. Точното определяне може да се направи само след, като експертът извърши диагностика на дисплея на смартфона, посредством специализирано оборудване.

Подмяна на бутона за включване на HTC One M10

Практиката показва, че ако постоянно използвате телефона с мокри ръце, то след известно време бутонът за включване отказва да работи. При натискане на бутона не се случва нищо. Но при включване на зареждане, върху дисплея се показва нивото на заряда.

В подобни случаи се сменя механизмът на бутона. Тъй като механизмът се намира върху шлейф, ремонта на бутона за включване се извършва само за 1 час и 20 минути.

Подмяна на слота за сим-картата на HTC One M10

Ако в продължение на много години използвате една сим-карта, след известно време настъпва деформация на пластмасата. Това е достатъчно sim-картата да засече в sim-слота. Обикновено потребителите не обръщат внимание на това и с усилие я вадят и вмъкват в слота. В резултат на това се повреждат медните контакти. Възстановяването им е невъзможно, а се сменя целия слот.

Sim-слотът се запоява към платката в четири точки за закрепване от периметъра и 6 вътре в корпуса на слота за сим-картата. Времето за подмяната е 2 часа и 30 минути. В особено сложни случаи, когато е нарушен контакт на монтажната платка, телефонът се възстановява в рамките на 1-2 дни.

Смяна на конектора за зареждане на HTC One M10

Захранващият micro usb конектор е прикрепен към шлейф. Ако шлейфът не е повреден (не е износен. не е счупен), конекторът се сменя отделно от шлейфа. Тъй като се сменя само конектора, цената за ремонта е значително по-малка.

Ако телефонът htc m10 не се зарежда, проблемът най-често е в конектора. Но в някои случаи причината може да е и в системната платка или излязъл от строя смд компонент. Диагностиката на подобни неизправности е нещо обичайно, така че ремонтът ще отнеме на майстора само 1 час и 20 минути.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.