Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на HTC One M8 и смяна на touch screen дисплей

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

ремонт на htc one m8

Видове работа по ремонта на HTC One (M8)

 • Замяна на сензорното стъкло заедно с дисплея (original) HTC One (M8);
 • Подмяна на горния акустичен блок заедно със звуковия високоговорител на HTC One (M8);
 • Подмяна на бутона за регулиране силата на звука заедно с картовия четец на HTC One (M8);
 • Подмяна на конектора за зареждането заедно с микрофона и жака за слушалките на HTC One (M8);
 • Подмяна на шлейфа заедно с бутона за включването, светлинния сензор, Bluetooth, Wi-Fi и микрофона на HTC One (M8);
 • Подмяна на основната камера на HTC One (M8);
 • Подмяна на допълнителната камера на HTC One (M8);
 • Подмяна на шлейфа заедно със СИМ-четеца на HTC One (M8);
 • Възстановяване на устройството след попадане на влага в HTC One (M8);
 • Ъпдейт на фърмуера на HTC One (M8);
 • Възстановяване на bootloader на HTC One (M8);
 • Тестове на акумулатора на CADEX в HTC One (M8);
 • Тестове на акумулатора на GSM-тестер в HTC One (M8);
 • Тестове на комуникатора на GSM-тестер в HTC One (M8);
 • Подмяна на системната платка на HTC One (M8).

* Крайната цена за ремонта се съставя от специалиста, а цената може да варира в зависимост от сложността на извършената работа.

Корпус на HTC One (M8)

 • Подмяна на задния капак на htc one (m8);
 • Подмяна на рамката около дисплея на htc one (m8);
 • Подмяна на предния капак на htc one (m8);
 • Подмяна на прозореца на камерата в htc one (m8);
 • Държач на сим-картата на htc one (m8);
 • Държач на картата памет на htc one (m8).

За HTC One M8 може да се каже, че е усъвършенствания модел на One M7, но в какво е затворено устройството? Дизайна на апарата има овална форма, корпусът е изработен от алуминий, а от пластмаса са направени само компонентите по ширината на устройството и горния капак. По-долу ще опишем основните особености, поради които се налага прибягване към услугите на сервизен център. Ще научите как се извършва ремонта и кои резервни части е необходимо да се подменят в една или друга ситуация.

Подмяна на дисплейния модул на htc one m8

Подмяната на екрана на htc one m8 е една от най-скъпите ремонтни услуги, което се обяснява с подмяната и на сензорното стъкло (тъчскрийна) заедно с предния панел на HTC One M8. Смартфонът е снабден със свръхздравото стъкло Gorilla Glass 3, но за съжаление то не винаги се оказва достатъчно здраво за да устои на падания например или механично въздействие, в следствие на което стъклото се покрива с пукнатини, през които понякога нищо не може да се види. Важно е да се знае, че ако не сте готови да платите високата цена за подмяната на стъклото на HTC One M8, трябва да си купите защитен калъф за своето HTC устройство.

Има много обръщения към нас с желанието да се подмени само повреденото стъкло, но както бе споменато и по-рано, стъклото на HTC One M8 не може да се подменя отделно от дисплея и затова е необходимо да се смени целият дисплейн модул при ремонта на HTC One (M7).

Подмяна на високоговорителя на htc one m8

Операционната система е снабдена с BoomSound функцията, при включването на която имате чувството, че в ръцете си имате цяла аудио-система. Смартфонът HTC One M8 има два високоговорителя, които са разположени в долната и горната част на предния панел. Високоговорителите на смартфона работят независимо един от друг и повредата дори и на единият от тях няма да прекрати работата на другия. Долният говорител е поместен в пластмасов корпус и подмяната на долния високоговорител на htc one m8 се извършва за около час. Горният говорител изпълнява функцията на полифоничен и ушен високоговорител – възпроизвежда се музиката, гласа и т.н. Горният говорител не обича паданията и механичните въздействия. Ако това се случи обаче, има голяма вероятност той да започне да хрипти и дрънка, което се оправя само чрез подмяната на горния говорител на HTC One M8.

Подмяна на микрофона и на конектора на htc one m8

Традиционно микрофона на смартфона се намира в долната част на устройството. В конструктивно отношение, микрофона и USB конектора се намират в един модул. Основната причина за повредата на микрофона, който е отговорен за предаването на гласа Ви на събеседника, е механичното въздействие или попадането на течност в него. Микрофона не може да се подменя отделно от конектора, така че при повредата на микрофона или usb конектора е необходимо да се подмени целия модул на htc one m8. Също така трябва да се отбележи и че на долния модул се намира и аудио-жака, така че отделната му подмяна също не е възможна, а само заедно с микрофона и USB-конектора.

Подмяна на основния шлейф на htc one m8

Конструкторите на Тайванската компания са се постарали значително да опростят ремонта на устройствата им. Във всички последни устройства на HTC е предвиден основен шлейф, на който се намират елементите, без които е невъзможно да си представим смартфона. Върху шлейфа са разположени следните елементи: гласовия микрофон, антената, светлинния сензор и чипът NXP 44701 NFC controller. Сега вече знаете колко важен е този шлейф и ако дори само една част от него се повреди е необходима цялостната му подмяна. Гаранцията за подмяната на шлейфа е 3 месеца.

Подмяна на цифровите камери на htc one m8

Заедно с основната камера пристига и допълнителна HTC UltraPixel камера, намираща се в задната част, която събира допълнителна информация за дълбочината на сцената. Тази технология от ново поколение на камерите HTC вече е използвала в новата си серия One. Ако в стечение на обстоятелствата се повреди основната камера на htc one m8, то допълнителната камера не може да я замени. Необходима е замяната на основната камера на htc one m8. Допълнителната камера Ви позволява да използвате новите режими на снимане и ефекти, за които HTC са говорили неколкократно. И трите камери на HTC One M8 могат да се подменят по отделно.

Подмяна на батерията на htc one m8

Смартфонът е оборудван с акумулаторна батерия с капацитет от 2600 мАч, а основната причина за нейната повреда е излагането й на течности.

Ако си купувате зарядно устройство, моля уверете се, че то е оригинално или в противен случай то може да доведе до изгаряне на системната платка или до гръмване на батерията на htc one m8. Също така, батерията на HTC One M8 може да се издуе, в резултат на което задния капак да се деформира, така че собственикът на устройството може веднага да идентифицира появилия се проблем.

Подмяна на софтуерната платформа на htc one m8

Версията на софтуера в смартфона е Android 4.4.2 с фирмената обвивка HTC Sense 6.0. Ъпгрейдът на фърмуера на HTC One M8 се извършва по два начина: чрез Wi-Fi или чрез компютър. Специалистите в сервизния център gsmservice24.com използват само препоръчания от производителя софтуер за htc one m8. Софтуерните повреди се елиминират само в сервизните центрове. Неправилната актуализация може да доведе до по-сериозни проблеми и съответно цената за ремонта ще се увеличи.

Подмяна на корпуса на HTC One M8

Корпусът се състои от два корпусни елемента: заден капак и основен корпус, върху който се намира дисплейния модул на HTC One M8. На предния панел има два пластмасови елемента, които при повреда лесно могат да се заменят. Устройството се предлага в сив цвят и ако се появят драскотини, те не са толкова видими, колкото при черното устройство. Капакът на HTC One M8 е направен от алуминий и се подменя за около час.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.