Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

HTC U Play

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
HTC U Play

HTC U Play се оказа доста здрава модел и пристига за ремонт само при нарушаване на мерките за експлоатация. Най-често, това са падания и заливане на смартфона. Именно с такива повреди ремонтираме HTC U Play.

При падания, обикновено страда защитното стъкло, по-рядко дисплея и доста често задната част на корпуса. За предпазване от подобни щети ще Ви помогне само допълнително закалено стъкло, което се залепва както върху самия екран, така и на капака. Но дори и при такава защита, ако HTC U Play падне под ъгъл върху корпуса, дисплея отново ще се счупи.

Има дори и случаи поради мекия материал на корпуса, той да се деформира и стъклото се напуква. Смяната на стъклото се извършва само модулно. Ремонтът на htc u play по подмяната на дисплея отнема 2 часа при наличието на нужния цвят.

Смяна на стъклото на камерата на HTC U Play

Стъклото на камерата се сменя отделно от задния капак. Ако в предишните смартфони, стъклото се подменяше заедно със задния панел или с корпуса, то сега стъклото е независимо и се сменя за около 30 - 40 минути*. Съответно Вие не плащате за излишни детайли.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.