Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Huawei Honor 4C

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

4c Моделът Huawei Honor 4C е много скромен вариант на смартфон от среден клас. Ако наистина го искате знайте, че: не поддържа LTE и не е твърде богат на вградена памет. Подекранните бутони са без подсветка. Останалото — без коментар, а чипсета е нов 64-битов, който е доста производителен за смартфон от този клас, не е алчен за оперативна памет, камерите са достойни и батерията е с напълно нормален капацитет. Фирмената обвивка върху Андроид осигурява възможност за управление с жестове.

Сервизният център GSMService24 професионално извършва ремонти на мобилния телефон Huawei Honor 4c и предлага на своите клиенти не само високо квалифициран подход, но и повече от изгодни цени за ремонта на Huawei Honor 4c.

Диагностика на Huawei Honor 4c

Добрата диагностика на мобилния телефон Huawei Honor 4c – това е гаранция за успех. Преди да подадете телефона в нашата компания е необходимо напълно да опишете същността на повредата, а също така да разкажете за факторите, довели до неизправността (например, падане на апарата на пода).

Като се вземе предвид данните, получени от собственика на телефона, нашите инженери ще извършат правилна диагностика на продукта, за да се определи причината за повредата и нейното премахване.

Неизправности в софтуера на Huawei Honor 4c

Неизправностите в софтуера на Huawei Honor 4c се коригират без предварителна диагностика. Защото префлаша няма да навреди на хардуерната част на устройството, за това можете и сами да опитате да възстановите работоспособността на продукта. Важно е да запомните, че загубата на файловете, съхранени във вътрешната памет на апарата, е почти 100%.

В случай на софтуерна неизправност, в смартфона може да се проявят следните симптоми:

  • Ще престане да се включва (при свързване на смартфона към компютъра с помощта на USB-кабел ще се появява в device manager);
  • Ще се рестартира, включва и изключва по своя преценка;
  • Ще откаже някой модул, допълнение (камера, Blutooth, Wi-Fi, друго);
  • Ще установите забавяне в работата и така нататък.

Във всеки случай, префлаша е най-бюджетния и лесен ремонт на вашето устройство.

Процесът по префлаш на Huawei Honor 4c изглежда приблизително по следния начин:

  1. Подготовка на самата система (обикновено от официалния сайт се сваля файл с разширение .IMG).
  2. Избор на оригинален USB кабел, или най-подходящ за процедурата.
  3. Инсталиране на специалната програма за обновяване на компютър (Flashtool, Batchtool или някоя друга програма).
  4. Свързване на смартфона, който трябва да се префлашне към компютър с помощта на USB кабел, и самият процес започва след натискане на upgrade.

Ако софтуера не се инсталира, ще се появи грешка, или устройството няма да може да се стартира след фърмуера – причината може да бъде повреда в хардуерното оборудване или неправилна инсталация на софтуера. Важно е да се знае, че лошия фърмуер може да доведе до повреда на устройството. Неправилно рефлашнатите смартфони се наричат „тухла“. Възстановяването на „тухлата“ до най-новата версия е доста трудно, докато старата версия може да се лекува, пускайки фърмуера отново.

Има още един способ за префлаш – чрез системното меню на апарата. Този процес е по-труден за осъществяване, изискващ знания и умения, така че не е подходящ за начинаещи. В този случай смартфона трябва да се донесе в сервиза ни.

Неизправности в сензора (тъчпада) и дисплея на Huawei Honor 4c

Неизправностите в сензора (тъчпада) и дисплея са много свързани помежду си. Тъй, като обикновено след повреда на тъчпада, в неизправност изпада и сензора. Ако, обаче стъклото е „на паяжина“, сензорът все още може да продължи да работи (вероятно с погрешни реакции), след това обаче дисплея ще завърши своето функциониране.

Отделно тези елементи не подлежат на възстановяване. Тоест, ремонтирането на счупения сензор или дисплей не е възможно или целесъобразно. Най-често тези неизправности се решават чрез подмяна на повредените детайли с нови.

Неизправности в процесора на Huawei Honor 4c

Ако в неработно състояние изпадне централния елемент на всеки смартфон – процесора, то върху работоспособността на смартфона се поставя кръст. Ремонтът на такава неизправност по скоро е невъзможен.

Въпреки, че абсолютно всяка платка може да се поправи, с подмяната на изгорелия елемент, или възстановяването на прекъснатите връзки на платката, съвременните майстори не се заемат с тази отговорна и крехка работа. В края на краищата, много по-лесно и рентабилно е поставянето на нова платка, отколкото да се възстановява старата. Освен това, при закупуване на нова платка за устройството на клиента, майсторът оставя старите части за себе си. Все пак, те могат да се отпоят и отново да работят в устройството на друг клиент.

Именно във връзка с горното си струва да се обърнете към нашата компания. Защото недобросъвестния майстор в частната работилница лесно може да заблуди клиента, извършвайки некачествен ремонт, като по този начин усложнява положението на и без това „болното“ устройство.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.