Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на таблети Huawei MediaPad

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

huawei mediapadКогато Вашият таблет Huawei Media Pad е спрял да работи нормално, то най-вероятно е необходим ремонт, който ние можем извършим! Имаме сервизен център, в който правим всички видове ремонти със съвременно професионално оборудване, а преди ремонта правим диагностика на апарата за откриване на причините за неизправностите, тъй като доста често те са скрити. Екипът ни от експерти, които извършват всички видове ремонти, са с висока квалификация и огромен опит в сферата на ремонтите. Всички видове поправки (без значение от сложността) се изпълняват оперативно, поради наличието на собствен склад за резервни части, което не изисква чакането на доставката на необходимия детайл.

Нашият сервизен център предлага такива видове ремонти на таблета Huawei Media Pad, като:

Подмяна на дисплея

Поради своите размери, дисплея на таблетите Huawei Media Pad е най-уязвимият детайл, който най-много е изложен на механични повреди и изисква особено внимателно отношение към себе си.

Замяна на камерата

При появата на различни дефекти в изображенията, различни артефакти и ивици, то най-вероятно е необходима подмяна на камерата на самия таблет.

Подмяна на сензорното стъкло

Въпреки, че сензорното стъкло в таблетите Huawei Media Pad е произведено по специална технология, която предвижда по-устойчиво възприятие на всякакви повреди и драскотини, то не може да бъде вечно, така че при силно механично увреждане или при попадане на влага — може да излезе от строя.

Подмяна на акумулаторната батерия

Батерията е необходима за натрупване на енергия и по-нататъшното й използване. Ако се придържате към препоръките за употреба, батерията може да издържа не по-малко от 400 пълни цикъла на зареждане. Когато батерията успява да задържа заряда си не повече от два часа или работи само при включено зарядно устройство в мрежата, то има нужда от подмяна на батерията.

Почистване след попадане на влага

Когато Вашият таблет Huawei Media Pad се изкъпе или просто се намокри, изпълнете следното. Изключете устройството и колкото се може по-скоро се обърнете към сервизен център. Това ще намали последствията и съответно и разходите за ремонта. С течение на времето се появява кондензация и се образува корозия, която може да предизвика по-сериозни увреждания.

Подмяна на задния капак

В таблетите Huawei Media Pad корпусът предпазва вътрешните компоненти на апарата от всякакви механични повреди и влага. При повреда на задния панел тези елементи остават незащитени и ще трябва да се замени задният капак.

Рефлаш

При грешки в софтуера, при конфликти на приложенията, при необходимост от регулярно рестартиране на апарата или пък при остарял софтуер — на вас Ви е необходим рефлаш.

Подмяна на конекторите

Когато таблетът Ви престане да се зарежда или здравите слушалки не работят, то е необходима подмяна на съответния конектор, тъй като той е излязъл от строя.

Подмяна на високоговорителя

При повреда на високоговорителя, съответно спира възпроизвеждането на различните звуци, и Вие просто няма да можете пълноценно да използвате своя таблет. За да премахнете този проблем, обърнете се към сервизен център за подмяна на високоговорителя.

Подмяна на шлейфа

В някои случаи, поради неизправност на шлейфа, спира да функционира говорителят, микрофонът или бутоните. Обикновено шлейфът се разваля и подмяната му е неизбежна, тъй като не може да се поправя.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.