Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Huawei P10 сервиз

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Huawei P10 сервиз

Експресен ремонт на Huawei P10 за 50 минути

Сервизният център GSMService24 в София извършва обслужване на Huawei P10. В спектъра на нашите услуги влизат почти всички видове дейности: диагностика на дънната платка, смяна на стъкло, смяна на конектор за зареждане, смяна на чипове.

Основен акцент правим върху сроковете за ремонта на Huawei P10. За това ние имаме свои екипи от квалифицирани майстори и фирмено оборудване. Но не по-малка роля играе и собствения склад за резервни части: за модела Хуауей П10 това са повече от 47 позиции.

Подмяна на стъклото, екрана на Huawei Ascend p10

Защитното стъкло на тъчскрийна има няколко степени на защита от физическо въздействие, но въпреки това, стъклото се напуква при силни удари. 80% от тези модели идват за смяна на стъкло. Цената за смяната е доста висока, поради което стъклото не се сменя отделно, а само модулно.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.