Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Huawei Y5

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

y5 huavei Смяна на стъкло и сензор

Счупването на големия смартфон е значително по-лесно, отколкото при миниатюрните. Но понякога проблемите се случват, дори и с такива апарати, като Huawei Y5. Това устройство е снабдено с 4,5-инчов екран. Корпусът му е направен от пластмаса, но поради минималното си тегло, нанасянето на щети е изключително трудно. И все пак такива инциденти се случват.

Небрежна употреба

На първо място собствениците на Huawei Y5 се обръщат към сервизния ни център след собствената си небрежна употреба. Много от тях използват смартфоните без защитен калъф, което води до неприятни последици след поредното падане на устройството върху твърда повърхност. Обикновено в такъв случай се поврежда дисплея и корпусните детайли. За щастие, ремонтът след падане на Huawei Y5 не отнема много време, а цената ще зависи от броя на повредените елементи.

Популярен е и ремонтът, след попадане на влага във вътрешността на смартфона. При някои собственици, апаратът пада в тоалетната чиния, други се опитват да го използват в банята, при трети изобщо случайно телефона пада от джоба им в някакъв воден обект. Ремонтът след такива събития предполага пълно изсушаване на всички части и отстраняване на дори и най-малките признаци на корозия. Също така ще трябва да се замени и батерията на Huawei Y5 — използването на старата просто не е безопасно. Все още не бива да забравяме, че при такива повреди може да се наложи подмяна и на микрофона или високоговорителя на Huawei Y5 в София.

Не рядко в телефоните на Хуауей престава да работи и конектора за зареждане, като в този случай се налага неговата подмяна, при което ние отново ще бъдем полезни.

Проблеми с фърмуера

Някои потребители обръщат внимание и на проблемите със софтуера. На тях ще кажем, че родния фърмуер не работи толкова бързо, колкото би им се искало. За ускоряване бързодействието и разширяване на функционалността на родния Android 4.4, той се заменя с много по-свежата версия на тази операционна система, въпреки, че това не е предвидено от производителя. Понякога тези действия не водят до плачевни последици. Но в някои случаи по време на рефлаша се появяват нови проблеми. И в този случай се изисква смяна на фърмуера на Huawei Y5. Ние правим това редовно, включително и рефлаш на Huawei Y5. Ако не искате да останете с „тухла“ вместо със смартфон, свържете се с нашите специалисти!

Дисплей

Екранът — това е най-уязвимата част на подобно устройство. Неговата повреда е възможна, както от падания на смартфона, така и от изпускането му от джоба върху някакъв остър предмет. Понякога отстраняването на проблемите е възможно чрез замяната на сензорното стъкло, а в други случаи се налага пълна подмяна на дисплея (екрана) на Huawei Y5. Противно на мнението на много хора, подобни услуги са евтини, а и операцията изисква съвсем малко време. Няма да останете дълго без своя смартфон. Подмяната на тъчскрийна в Хуауей y5 при нас също е възможна.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.