Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на iPhone SE

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

счупен SEiPhone SE е почти напълно идентичен по дизайн и функционалност с 5S, но в първия случай има по-мощно вътрешно съдържание. На фабричен брак е малко вероятно да попаднете, но при възникване на други неизправности — ремонтът на iPhone SE в нашия сервизен център е на ваше разположение.

Компанията предлага качествено обслужване: безплатна диагностика, кратки срокове, ремонти, неотложни домашни посещения, сертифицирани оригинални части и гаранция на работата. Ние предлагаме достъпни цени за ремонта на мобилния телефон iPhone SE. Сервизният ни център работи за вас 7 дни в седмицата!

Доверете се само на професионалистите

Дори и да се повреди толкова надежден смартфон, като iPhone SE не си струва да изпадате в паника. За решаване на проблемите Ви ни има нас, специалистите от сервизен център GSMService24. В максимално кратки срокове (ремонтът на айфон SE средно отнема 20 мин) ние ще Ви предоставим вече ремонтирано устройство. Освен това за работата на нашите майстори даваме гаранция, чиято продължителност е 1 месец, което е допълнителен повод да се обърнете към нас. Основната причина за прибягване към нас обаче си остава ремонта при клиента, тъй като при този подход всеки може да наблюдава работата на експерта, извършващ поправката на Вашия iPhone SE или да изпие чаша чай / кафе и спокойно да преглежда списанията в нашия красив офис център.

Качеството – над всички похвали

Дори и при най-малкия проблем в работата на новия айфон SE можете да се свържете с нашия сервизен център GSMService24.com, както и да се обадите по телефона.

Престижните ни специалисти ще извършат ремонта от всякаква сложност, благодарение на достатъчния си опит, както и чрез използването на най-съвременно оборудване. При подмяна на детайли във вашия айфон SE, те ще използват само най-добрите компоненти. След ремонта на вашия iPhone SE от специалистите ни, работата на устройството ще бъде по-продуктивна.

Особености при ремонта на iPhone SE

Поправката на iPhone SE не се различава много от тази на своя предшественик в лицето на iPhone 5S така, че няма да платите по-висока цена за работата. Въпреки това, новият смартфон включва в себе си множество фини операции, които е трудно да се извършат в домашни условия без специално оборудване и наличието на необходимите резервни части. Колкото и да изглежда несериозен проблемът, по-добре е да не се опитвате да го отстранявате самостоятелно, тъй като може не само да влошите проблема, но и да навредите на вътрешните детайла на смартфона. По-добре още при първа необходимост за диагностика или ремонт на устройството, незабавно да се обърнете към специализиран сервизен център с добра репутация. Като цяло, повечето неизправности, специалистите на такива организации ги елиминират в присъствието на собственика на iPhone в рамките на един час.

Основните причини за повредите и последващите ремонти на айфон SE са механични повреди, свързани с падания на телефона, с попадение на влага във вътрешността, външна повреда на устройството. iPhone SE е с достатъчно тънък корпус, поради което счупването на екрана или деформация на корпуса – това са доста чести явления. По-рядко срещани повреди са в сензора, необходимостта от смяна на корпуса на устройството или батерията.

Най-популярните повреди, след които ремонтът на айфон SE е необходим:

 • Счупен дисплей;
 • Повреда на батерията;
 • Счупен корпус;
 • Износени шлейфове;
 • Хлабави конектори;
 • Повреден вибромотор;
 • Повреден микрофон и говорител.

Причините за повредите

Съществуват редица причини, допринасящи за повредите на телефоните и iphone SE не прави изключение.

Предимно това е човешкия фактор:

 • Механични повреди (сядане върху телефона, изпускане, хвърляне);
 • Щети от течности (чай, кафе, вода, алкохол);
 • Износване;
 • Високи и ниски температури, както и температурни крайности;
 • Агресия от страна на зверове (ухапвания, драскотини);
 • Деца (телефонът не е играчка за детето).

Това са основните причини, обясняващи защо ремонтът на iphone SE в София – обичана и необходима услуга. Ако се случи така, че телефонът ви се е повредил, то е необходимо да занесете устройството на ремонт.

Съществуват редица нежелани начини за ремонт на мобилните устройства, произведени от ябълковата компания. Не си струва да поправяте телефона у дома, собственоръчно. Спестяванията – това е добре, но ако повредите телефона в опит да го поправите (а това най-вероятно ще се случи), то след това икономията няма да е във ваша полза. Не се обръщайте за ремонта към приятел, който  „като че знае нещо“. Аналогично е на първия случай – това не е поправка и не спестявате, а унищожавате устройството с последващите опити за нормален ремонт. Ремонтът на Аpple iphone SE не трябва да се извършва в малки работилници. Там рядко се срещат професионалисти, а само хора искащи парите Ви, така че те са готови да ремонтират вашия телефон толкова дълго, колкото е възможно, независимо от реалното му състояние. Така, че ако епълското ви устройство има нужда от ремонт, доверете се на професионалистите, които със сигурност ще върнат “живота” на любимата ви джаджа.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.