Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Lenovo S60

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

s60Чести неизправности на Lenovo S60

Най-често сервизния център се посещава от потребителите с механични повреди на корпусните детайли на техните смартфони – счупване на стъкло, не работи сензора или дисплея и вдлъбнатини след падне и други повреди на корпуса. По-значителни повреди може да се наблюдават при неизправни контакти във вътрешните възли на телефона поради заливане с вода или друга течност, например при падане на устройството във вода или падането му в течност и проникване вътре в устройството през конекторите и отворите на корпуса. За да се избегнат негативните последствия е разумно в такива случаи, колкото се може по-бързо да донесете телефона си в сервиза, за подсушаване и почистване на вътрешните компоненти, токопроводящи пътеки, контакти на шлейфовете и конекторите.

Смяна на дисплей, сензор, стъклото на Lenovo S60

Изкривяването на екрана на мобилния телефон във вид на допълнителни пиксела, вертикални или хоризонтални ивици обикновено означава, че смартфонът има нужда от подмяна на дисплея. Неизправност в сензорния панел можем да наблюдаваме, когато телефона престане да реагира на докосванията върху екрана, или прави това с известно закъснение. Смяната на сензора, която се извършва след предварителна диагностика, може да реши този проблем. Ако е повредено защитното стъкло, възможността за смяната му отделно от сензора и дисплея са невъзможни, тъй като са слепени в единен модул. Обадете се, за да уточним информацията относно възможностите за смяна и наличие на елементите за ремонта в нашия склад.

Подмяна на бутоните на S60

Трябва да споменем една банална закономерност относно неизправностите в бутоните. По-бързо се повреждат бутоните на смартфоните, които се ползват по-често. Именно поради тази причина е толкова популярен ремонта за подмяна на бутона за включване на мобилните телефони. Смяната на бутона HOME и бутона за регулиране силата на звука в практиката се извършват малко по-рядко. Свържете се с нас за уточняване на цената.

Смяна на конекторите на Lenovo S60

Зареждането на батерията във всички съвременни мобилни телефони се осъществява с помощта на USB конектор. Именно поради тази причина, вероятността за преждевременното му износване е доста висока, особено когато е свързано зарядното устройство и същевременно се води разговор по телефона, което допълнително натоварва конектора чрез захранващия кабел. Жакът за слушалките е податлив на механични въздействия при активна употреба, например от страна на любителите, обичащи да слушат музика със слушалки. При нужда от подобен ремонт се свържете с нашите оператори по един от споменатите в сайта начини за връзка.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.