Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на LG G4

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

телефон LG G4Смартфонът LG G4 се превърна в сбъдната мечта на много фенове на новите технологии. В него наистина са намерили приложение най-новите разработки, като например уникален IPS Quantum Display, повишен контраст и способност за изобразяване на до 98% от цветовата гама. Такива апарати не са много, така че ценността му за собствениците не е малка, колкото вероятно изглежда на пръв поглед. Поради тази причина, при първи признаци на неизправност, трябва да се обърнете към сервизния център GSMService24 (GSMService24.com), където ще бъде извършена подмяна на стъклото на LG G4.

Кога е необходима подмяна на стъклото?

За разлика от бутонните телефони, където малките пукнатини по екрана не затрудняват особено използването на апарата по предназначение, при сензорните смартфони дори и най-малките счупвания могат да доведат до пълната му неработоспособност. Затова е толкова важно тези апарати да се носят в специален калъф, защитаващ екрана от повреди при падане или силен натиск. Но и това невинаги помага. Дори и такива смартфони, като G4 рано или късно се развалят, като особено това се случва при защитното стъкло на сензорния екран.

С повишено внимание си струва да се отнасяме към такива признаци, като:

  • появата на пукнатини по ръбовете на стъклото или дълбоки драскотини по повърхността му;
  • неправилна реакция на телефона при натискане;
  • видими втечняващи се петна при натискания.

Всяка от споменатите външни прояви са индикация за риск от скорошна повреда, която се отстранява само с подмяна на стъклото на LG G4. Ако ги пренебрегнем, то тогава трябва да бъдем подготвени, че телефонът може да откаже да работи в  най-неочаквания момент, лишавайки собственика си не само от мобилни комуникации, но и от всички допълнителни функции – фотокамера, MP3 плейър, достъп до интернет и т.н.

Защо ремонтът е изгоден?

Дисплеят на съвременния смартфон, към който принадлежи и LG G4, обикновено се състои от 3 слоя

  1. Матрица, показваща изображението.
  2. Сензорно стъкло, възприемащо натисканията.
  3. Защитно стъкло, предназначено да поема „върху себе си“ всички малки драскотини.

Многослойната конструкция на екрана често води до затруднения при подмяната на надрасканото или счупено стъкло, вследствие на неправилна експлоатация. В зависимост от замисъла на разработчика, тя може да бъде събрана в единен модул или на отделни елементи.

В първия случай ремонтът ще струва по-скъпо, но разходите по него ще бъдат значително по-ниски, отколкото покупката на нов телефон. Подмяната на отделно взето стъкло ще струва по-евтино, отколкото един калъф за телефон. В случая при смартфона LG G4 се използва единен модул, така че все пак си струва много да внимавате, когато работите с него.

Ремонтът е по-добре да бъде възложен на квалифицирани специалисти, каквито са в сервизния център GSMService24. Самостоятелните опити за извършване на подмяна могат да доведат до неизправност и в други области, а и качествени резервни части невинаги е лесно да се намерят, тъй като на пазара на радиодетайлите често се срещат и фалшификати.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.