Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на LG G5

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

г5 новLG G5 H845 – това е мощен съвременен смартфон, оборудван с 3 GB оперативна памет, 32 GВ вградена памет и чифт камери с резолюция 8 и 16 МП. Въпреки това, дори и най-сложните и усъвършенствани устройства са изложени на неизправности и LG G5 H845 не е изключение. Нека да обясним по какви причини на потребителя може да му се наложи да ремонтира LG G5 H845 в София.

В повечето случаи, оплакванията са свързани със счупен дисплей или стъкло на смартфона, както и от неизправни конектори. Експертите на нашия сервизен център качествено и оперативно ще извършат всички видове ремонтни дейности, ще поставят нови елементи на местата на счупените или неработещи части.

Видове ремонти на LG G5 H845

В частност можем да:

  • заменим дисплея и (или) стъклото;
  • извършим възстановяване на конекторите;
  • подменим говорителя върху шлейфа;
  • поправим телефона, след попадане на течности в него;
  • заменим антенния блок на смартфона;
  • да обновим версията и да инсталираме програмен софтуер и т.н.

Ремонт на LG G5 H845 в случай на механични повреди

Ударите и паданията на смартфона могат да извадят от строя дисплея. Първите признаци на неизправност е наличието на тъмни ивици върху изображението, бял екран или липсата на част от картината на екрана. В случай на падания, ремонтът на LG G5 H845 се състои в – майсторът извършва подмяна на целия модул (стъкло и сензор). При това, цветът на модула трябва да съвпада с цвета на телефона. Понякога екранния модул трябва да се поръча, което малко увеличава времето за ремонт.

Доста често срещан проблем при LG G5 H845 е отстраняването на неизправност от бутона за включване. До такава повреда може да се стигне поради механично въздействие (например, бутона  силно е натискан) или е излята течност върху телефона. Понякога бутона може да се поправи без неговата замяна. Определянето на необходимостта от неговата подмяна се извършва от експерта само след провеждане на диагностика.

Ремонт на конекторите на смартфона

В някои случаи се налага ремонт на LG G5 поради неизправност в захранващия конектор. Например, конекторът може да бъде откъснат буквално „от корена“ или телефона спира да се зарежда. Както и бутона за включване, така и захранващия конектор понякога може да се възстанови (обикновено след попадане на течности).

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.