Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на LG K10

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

k10Корейската компания LG е известна с високото качество на своята продукция. Съвременният телефон LG K10 K430 е ярък представител на тази марка, който получи признание и широко разпространение у нас, благодарение на красивия си дизайн, много полезни функции и добро качество на монтажа. Но, както всяка техника, така и този апарат може да се развали и то в най-неподходящия момент. Качественият ремонт на LG K10 K430 ще се проведе в нашия сервизен център в изключително кратки срокове.

Как се случва това?

Нашият майстор в присъствието на клиента ще извърши пълна диагностика на апарата и ще установи всички проблеми в него. Няма да е необходимо дълго да чакате приключване на процеса, тъй като имаме собствен склад за резервни части и съответния детайл ще бъде подменен много бързо.

Кое се поврежда по-често?

Устройството може да падне върху асфалт или друга твърда повърхност и да се наложи смяна на тъчскрийна (стъклото). Тук защитното стъкло е фиксирано с лепило по цялата площ на екрана и отделната му подмяна не е възможна. Компанията LG е взела решение да предостави само цялостен дисплейн модул и други детайли на екрана няма да намерите. Майсторът може да смени модула в рамките на половин час. Толкова време е необходимо и за подмяна на бутона за включване. Старият механизъм е блокирал и на негово място се поставя нов аналог. Конекторът за зареждане се сменя малко по-дълго, тъй като има по-голям обем от работа, която извършваме много внимателно за да предотвратим вероятността от повреда на контактите, отиващи към системната платка. Както виждате, за извършване на ремонта на LG K10 е нужен комплексен подход, но всичко може да се поправи в кратки срокове, ако работата се възложи в ръцете на опитните професионалисти в нашия сервизен център.

Какви видовете дейности извършваме?

Имаме в наличност цялото необходимо оборудване за извършване на сложни ремонти (имаме предвид запояване на микросхеми). Ремонтът на LG k430 включва:

  • смяна на тъчскрийна (стъклото);
  • подмяна на дисплея;
  • запояване на конектора за захранването;
  • подмяна на бутоните и т.н;
  • инсталиране на всякакви програми, фърмуер, най-новите актуализации винаги са на ваше разположение.

Подмяната се прави само с оригинални резервни части, без никакви аналози. Даваме гаранция на всички предлагани услуги и отговаряме за качеството на своята работа.

Ако имате нужда от ремонт на LG K10 K430 в София, поверете това дело на професионалистите. Само опитните експерти знаят всички нюанси на тази дейност и добре разбират устройството на телефоните. Те бързо ще Ви избавят от проблемите и винаги ще останете във връзка.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.