Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Nokia lumia 535 dual sim

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Microsoft Nokia lumia 535 dualСмартфонът Microsoft Lumia 535 Dual SIM – това е евтин модел, работещ на базата на Windows Phone OS 8.1 с надстройката Lumia Denim. Това е чудесен апарат за привържениците на ОС Windows Phone, която се появи като последовател на някога популярната марка Nokia.

Смартфонът работи достатъчно бързо като за представител на този евтин сегмент, липсва така нареченото „увисване“ на ОС, а работата с двете SIM-карти е бърза и удобна.

Възможни неизправности на Microsoft Lumia 535 Dual SIM

Както всяко друго устройство, так и смартфонът Lumia Microsoft 535 Dual SIM има своите уязвими места. Най-честите причини за неизправността на апарата могат да се нарекат механичните повреди на екрана, което води до появата на пукнатини и драскотини. На второ място, често се случва вътре в апарата да попадне влага, което води до бавното „умиране“ на смартфона, тъй като окисляването на вътрешните детайли не се случва веднага. Също така с течение на времето се появяват грешки в работата, поради което смартфонът може спонтанно да започне да се самоизключва, бързо да се разрежда или да грее. Вследствие на това, апаратът ще трябва да се рефлашне.

Сервизният център GSMService24: качествени ремонти в кратки срокове

При ремонта на Microsoft Lumia 535 Dual SIM трябва да се доверяваме само на специалистите, за да се избегне пълното излизане от строя на този толкова технически сложен апарат. Нашият сервизен център извършва ремонти на всички модели смартфони чрез използването на оригинални части и в най-минимални срокове. Нашите специалисти гарантират връщането на живота на повредения Microsoft Lumia 535 Dual SIM и ще проведат следремонтни тестове на смартфона във ваше присъствие.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.