Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Nokia Lumia 630

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Nokia Lumia 630 — GSMService24Моделът има много предимства. На първо място, това е батерията с капацитет 1830 mAh, която с едно зареждане е достатъчна за 16 часа работа на апарата в режим на разговор. На второ място, мощния четириядрен процесор с честота 1,2 Ghz. На трето място, има голям екран с диагонал 2,5 инча и разделителна способност от 480 на 854 пиксела.

Съвременните смартфони се отличават с най-високо качество, което не е спестено и от известната марка Nokia. В ръцете на внимателните потребители моделът може да продължи да работи много по-дълго от определения от гаранцията на производителя период. Ако се наложи ремонт на Nokia Lumia 630 в София, то обърнете се към GSMService24.

Нашият сервизен център се занимава с възстановяването на мобилни джаджи от неизправности с всякаква степен на трудност. Богатият опит от практическата дейност ни позволява успешно да се справяме с всички задачи, свързани с ремонтите. Предварително се провежда диагностика, чиято продължителност е около 20 минути, след което се пристъпва към същинския ремонт на Nokia Lumia 630 в София.

Ние си сътрудничим с юридически и физически лица, а на всеки клиент му се гарантира индивидуален подход. GSMService24 поема възстановяването на апарати с повреди от всякаква степен на трудност и дава тримесечна гаранция на резултатите от извършената работа.

Най-честите повреди и неизправности на телефона Nokia Lumia 630:

Подмяна на екрана на Nokia Lumia 630

Нормалното изображение върху дисплея може да се развали поради различни причини. Понякога нормалната работа на матрицата може да бъде нарушена поради проникване на вода, в резултат на което съществува вероятност да изчезне подсветката. Също така причини за изкривяване на изображението могат да бъдат и механичните повреди. В такъв случай повредата може да бъде отстранена чрез подмяната на екрана на Nokia Lumia 630.

Нашият сервизен център изпълнява работата в рамките на час. При ремонта се използват сертифицирани компоненти, предоставени от официалните дистрибутори на производителя. Висококачествените резервни части гарантират надеждността на предлаганите от нас услуги.

Подмяната на екрана на Nokia Lumia 630 включва монтаж на новия модул, тъй като дисплея и тъчскрийна са едно цяло. Това увеличава цената на резервните части за ремонта, но е неизбежно, тъй като много от съвременните смартфони имат подобна конструктивна особеност.

Подмяна на сензора на Nokia Lumia 630

Сензорът – изключително важен елемент от мобилното устройство, тъй като с негова помощ се извършва управлението му. Ако детайлът се повреди, потребителят не би могъл да изпълни нито едно, дори и най-простото действие, независимо дали става дума за прием на входящо повикване или преглед на получените sms-съобщения.

Подмяната на сензора на Nokia Lumia 630 ще върне възможността за пълноценната експлоатация на устройството. Стандартната продължителност на услугата е около час, но е възможно и да се наложи да чакате на опашка. Ако клиентът се нуждаете от експресна подмяна на сензора за Nokia Lumia 630, ще се опитаме да направим всичко възможно за да помогнем. Вероятно приятно ще се изненадате, че за експресната услуга няма да се налага да плащате допълнително – цената на услугата не се променя, поради фактора експресна поправка.

Подмяна на стъклото на Nokia Lumia 630

За да се предотврати появата на драскотини и пукнатини по екрана на апарата, купувайте си защитни аксесоари. Протекторът за екрана и калъфът ще отложат необходимостта от услугата „подмяна на стъклото на Nokia Lumia 630“. Ако тя обаче, все пак, е необходима, смело се обърнете към GSMService24.

Ние работим за Вас и непрекъснато подобряваме нивото на обслужване. Клиентите получават допълнителни бонуси, сред които са и някои от споменатите по-горе. Подмяната на стъклото на Nokia Lumia 630 не е единствената услуга, предоставяна от нашите специалисти. Ние извършваме пълен набор от услуги, чиято цел е възстановяване на нормалната работоспособност на смартфона.

Ако Вашата Nokia се е счупила, не се притеснявайте! — Просто се обадете на телефон 0897 5555 97 — ние ще Ви помогнем в най-кратки срокове!

Преимущества на сервизния център GSMService24:

  • Абсолютно безплатна диагностика;
  • Експресен ремонт във ваше присъствие;
  • При ремонта се използват оригинални резервни части;
  • Нашият опит в ремонтите е над 10 години;
  • За цялата работа се предоставя гаранция със срок до 3 месеца.

В сервизния център GSMService24 извършваме ремонти на Nokia Lumia 630 и добре знаем колко важно е за Вас съотношението между качество, гаранция и разходи за ремонта. Ние направихме всичко, за да гарантираме, че обръщайки се към нас, Вие ще получите висококачествен ремонт на Вашия телефон на разумни цени, продължителна гаранция, както и добро настроение! ????

Винаги ще се радваме да помогнем! Ако телефонът Ви се нуждае от ремонт, просто се обадете в нашия сервизен център на телефон: 0897 5555 97.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.