Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Samsung Galaxy A3

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Най-често собствениците на Samsung Galaxy A3 се сблъскват с проблема на счупения дисплей или стъкло. Малко по-често се случват и проблемите в работата на конектора за зареждане, слушалката, сим-приемника. Ремонтите на Samsung Galaxy A3 с подобни повреди се извършва предимно пред клиента.

 

Подмяна на дисплея на Samsung Galaxy A3

Дисплей на Samsung Galaxy A3Това, разбира се, е най-често срещаният вид ремонт не само на този модел, но и на почти всички съвременни смартфони с големи екрани. Причините за повредата на дисплея на Samsung Galaxy A3 могат да бъдат не само механични, например при удари или падане, но и поради попадне на вода вътре в устройството.

 

Екранът може да остане тъмен или да свети бяло, да се появят пукнатини в резултат на удар, а дори той може да остане външно и невредим. В някои случаи, а именно, когато дисплеят механично не е повреден и върху него липсват пукнатини, той може да се поправи за около 30-40 минути. Точната причина за неизправността и по-нататъшните действия в посока ремонтиране на Galaxy A3 ще бъдат установени от сервизния инженер в хода на безплатната диагностика.

Ако дисплеят на Galaxy A3 подлежи на замяна, то всъщност се подменя само модула. Моля, обърнете внимание, че обикновено в складовата ни наличност имаме дисплеи с рамки, чийто цветове са най-често срещаните (черна и бяла). Ако притежавате обаче смартфон с друг цвят, моля да ни уведомите предварително по телефона, за да поръчаме дисплея с необходимия за вашето устройство цвят.

 

Подмяна на стъклото на Samsung Galaxy A3

Ако стъклото на Вашия смартфон е счупено, изходът е само един – неговата подмяна. Замяната се извършва само чрез модул с дисплей и тъчскрийн. Времето за ремонта е от 30 минути до 1 час, а това пряко зависи от броя на фрагментите по старото стъкло, които специалистът трябва да отстрани внимателно, преди да извърши подмяната.

 

Поправка на бутона за включване на Samsung Galaxy A3

Най-често такъв ремонт е необходим след попадане на смартфона във вода. Бутонът за включване или напълно се поврежда и не реагира на натиск, или реагира след определени усилия. Точната причина за повредата се определя от сервизния инженер, след цялостна диагностика. Диагностиката при нас винаги е Безплатна.

 

Ремонт на конектора за зареждане на Samsung Galaxy A3

В повечето случаи конекторът за зареждане подлежи на подмяна, тъй като причината за повредата му – това е износване с течение на времето. Понякога конекторът може да се повреди. Например, ако наскоро е имал контакт с вода, а повредата на захранващия конектор на Samsung Galaxy A3 се установява, когато например телефона просто спре да се зарежда и не работи индикацията за зареждане на екрана. Този вид ремонт отнема около 50 минути, в зависимост от причините за повредата и необходимия обем от работа.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.