Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Samsung Galaxy A5 SM-A500F / SM-A500H

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

samsung galaxy a5Samsung Galaxy A5 – това е новият 4G смартфон на световноизвестната компания Samsung. Устройството се оказа много здраво и има прилични технически характеристики. За скоростта на реакцията на модела отговаря 4-ядрен процесор с тактова честота 1,2 Ghz, 2 GВ оперативна памет и видеопроцесора Adreno 306. Връзката с външния свят се осигурява чрез големия набор от безжични модули. Тук има Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS/GLONASS, NFC, ANT+, както и поддръжка на 3G и LTE мрежите. Също така смартфонът предлага и две камери – 13 и 5 мегапикселови. Основната камера е с автофокус и LED светкавица. Вградената в смартфона памет е 16 GВ, а има и поддръжка на карти с памет, чийто обем е до 64 GВ. Функционално Samsung Galaxy A5 се допълва от вградения компас и HDMI видео-изход. Дисплеят на смартфона е базиран на Super AMOLED-матрица с диагонал 5 инча и резолюция 720х1080 пиксела. Форматът на SIM-картите е nanoSIM.

 

Диагностика и ремонт на платката

Смартфонът Samsung Galaxy A5 е оборудван със солиден корпус, под който се крие дънна платка, акумулаторна батерия и екран. Надеждността на смартфона не предизвиква никакво съмнение, но сложната цифрова техника в някои случаи все пак излиза от строя. Неизправността може да възникне, както по вина на потребителя, така и поради много други причини. Ремонтът на Samsung Galaxy A5 започва с диагностика на повредите, а основната задача на инженерите в сервиза е да открият дефектните точки. Дънната платка на смартфона се състои от набор от електронни модули, които работят като едно цяло. Ако поне един от модулите се повреди, експлоатацията на устройството ще бъде затруднена или дори невъзможна. Диагностицирайки неизправностите в електрониката, нашите специалисти ще обърнат внимание на всеки детайл. Те проверяват безжичните модули, работата на зареждащата верига, проверяват състоянието на процесора и паметта. Основната задача на нашите специалисти е да върнат на клиента работещ неговия смартфон.

Върху работоспособността на системната платка в Samsung Galaxy A5 могат да влияят много фактори. Причини за възникване на неизправности могат да станат случайните падания, удари и попадане на течности, използване на неоригинални компоненти, невнимателна употреба на смартфона.

 

Samsung galaxy a5 LCD display Подмяна на дисплея на Samsung Galaxy A5

Ремонтът на Samsung Galaxy A5 може да се състои и в подмяната на дисплея. Челни удари, притискане на екрана, проникване на вода и агресивни течности – всичко това може да доведе до повредата на екрана. Подмяната на дисплея на Samsung Galaxy A5 може да се наложи и в резултат на проява на някакъв фабричен дефект. Във всеки случай, устройството се нуждае от диагностика, която ще посочи причината за повредата. След това експертите на сервизния ни център ще могат да пристъпят към отстраняване на неизправностите. При подмяната на дисплея или стъклото на Samsung Galaxy A5, нашите специалисти ще използват всичките си умения, за да поправят смартфона Ви и в същото време по него да не останат никакви следи от човешка намеса.

 

Комплекс от услуги за ремонта на Samsung Galaxy A5

Бърза диагностика, подмяна на разговорния високоговорител, смяна на микрофона, подмяна на дънната платка, отстраняване на влага, ремонт на конектори и захранващи вериги, подмяна на софтуер – ремонтът на Samsung Galaxy A5 може да включва в себе си и най-различни процедури. Във всеки случай, ние ще извършим работата максимално качествено. Нашите клиенти могат да очакват ниски цени и гаранция на всички видове дейности.

При ремонтите се използват само оригинални и OEM-части, както и висококачествени консумативи. Диагностиката и ремонтът на Samsung Galaxy, в зависимост от характера на повредата, се извършват при клиента и чрез съвременна техническа база.
За наличието на резервните части и цената за работа, моля свържете се с нашите оператори по телефона.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.