Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Samsung Galaxy A7

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Samsung Galaxy a7За да бъде направен качествено ремонтът на мобилния Ви телефон Samsung Galaxy A7, заповядайте в нашия оторизиран сервизен център GSMService24. Ние извършваме всички ремонтни дейности много бързо и най-важното – качествено. Също така, носим отговорност за извършените от нас поправки, така че в края на всеки ремонт, вие получавате 1 година гаранция./span>

Цени

При необходимост от ценовата листа на нашия център можете да се информирате за цената на нужния Ви детайл или услуга. Всички цени са посочени ясно и са най-ниските в София. Тъй като поръчваме всички компоненти в големи количества и директно от производителя, цените им са много ниски. Ние работим само с оригинални резервни части, за които издаваме едногодишна гаранционна карта. Също така, извършваме гаранционни ремонти.

Ние извършваме ремонти с оригинални резервни части, а след това издаваме гаранция за една година.

 

Време за ремонт на Samsung Galaxy A7

  1. За подмяната на такива компоненти от вашия смартфон като екран, стъкло, говорител, конектори и т.н. са необходими около двадесет минути.
  1. Подмяната на микросхемата, контролера и платката на апарата, ще отнеме на нашите специалисти малко повече време, а именно около три часа.
  1. В случай, че в мобилното Ви устройство е попаднала влага или той е бил повреден в резултат на каквото и да е механично въздействие като удар и падане, ремонтът ще продължи около пет часа.
  1. Когато донесете телефона си в сервиза, първо го дайте за диагностициране и отстраняване на неизправността му. Диагностиката в нашия център се извършва задължително и напълно безплатно, а това се прави само на място за около четиридесет минути, в зависимост от проблемите в него.

Ако имате нужда от незабавна поправка на устройството Ви, ние ще я извършим директно пред клиента. За да можем да Ви дадем едногодишна гаранция, ние тестваме устройството за да се уверим в доброто му състояние.

 

Как да дадете за ремонт Samsung Galaxy A7?

  1. Samsung Galaxy A7 - A700За да предадете телефона си за ремонт в нашия сервизен център, елате в офиса ни и ние ще проведем всички необходими за него ремонтни дейности.
  1. За да станете наш клиент, без да излизате от дома си, повиквайте куриер до дома ви, който веднага ще предостави повредения апарат на нашите специалисти.

Експертите, работещи в GSMService24 са най-добрите в града и могат да изпълнят дори и най-трудните поправки. Така че ако искате да получите нескъп, но качествен ремонт, Ви очакваме.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.