Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Samsung Galaxy J5

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

samsung galaxy j5 Замяна на екрана на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold

Дисплеят – това е частта от екрана, която показва изображението и се намира в близост до сензорното или защитно стъкло. Повреденият дисплей на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold затруднява или прави невъзможна работата с телефона, защото изображението губи остротата и яснотата си.

С повреден дисплей, четенето на текста от екрана, управлението с помощта на сензора, както и разглеждането на снимки или видео е по-трудно.

Повреденият дисплей не се „лекува“ с течение на времето, но определено може да угасне в най-неподходящия момент, което може да причини много големи неудобства. Ако вашият дисплей е дефектен – можете да се свържете с нашия сервизен център.

Специалистите ни работят с дисплеи за телефоните Samsung J500H Galaxy J5 Gold и такива фирми, като:

 • Samsung;
 • HTC;
 • LG;
 • Lenovo;
 • Sony.

 

Samsung galaxy j5 LCD display Подмяна на тъчскрийна на телефон Samsung J500H Galaxy J5 Goldа Samsung J500H Galaxy J5 Gold

 

В най-съвременните модели смартфони почти не са останали бутони, а функцията на клавиатурата е поета от сензорното стъкло. Ако стъклото е загубило своята чувствителност, Вие практически няма да можете да управлявате Вашия смартфон.

Дори и Вашият тъчпад да е получил пукнатини, но да не е загубил чувствителността си, то тогава знайте: не му остава много дълъг живот, преди окончателната му повреда. Ако не искате да загубите основния си елемент за управление или да се повреди дисплея – трябва да се обърнете към сервизния ни център.

В центъра подменяме сензорното стъкло на смартфоните от следните марки:

 • Samsung;
 • HTC;
 • LG;
 • Lenovo;
 • Sony.

 

Смяна на конектора на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Goldе Samsung J500H Galaxy J5 Gold

 

Подмяна на конекторите на мобилен телефон Samsung J500H Galaxy J5 Gold.

В мобилните телефони Samsung J500H Galaxy J5 Gold има огромно количество различни видове конектори: системни, зарядни, за слушалки, GPS антена, GSM антена, конектори и шлейфове за дисплея, клавиатурната платка, камерите и много други. В по-старите модели телефони Samsung J500H Galaxy J5 Gold и другите производители използват различни един от друг конектори. Ако съединителя е дефектирал, то телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold често става почти негоден за употреба. При неизправност на MicroSD слота ще загубите много място на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold, на което можете да съхранявате Вашите контакти, музика, различни видео файлове и снимки, които не могат да се ползват, докато конектора не се поправи.

При повреда на слота за Sim-картите или MicroSIM, Вие няма да можете да се обаждате на всички номера с изключение на спешните. При дефектирал аудио-конектор, няма да е възможно разговарянето с помощта на хендсфрий или слушането на музика с помощта на слушалки. Вследствие на повреден конектор за зарядното устройство, Вие няма да можете изобщо да пуснете Вашия телефон Samsung J500H Galaxy J5 Gold, а когато се счупят всички конектори на системната платка може да се откъсне буквално всяка функция от Вашия телефон Samsung J500H Galaxy J5 Gold.

Причините за повредата на конекторите са най-различни: от попадне на влага, износване на корпуса, падане от височина.

Ако конекторите на Вашия мобилен телефон Samsung J500H Galaxy J5 Gold са дефектирали, можете да се обърнете към специалистите на нашата фирма. Нашите майстори ще извършат подмяната на повредения конектор.

 

Фърмуер на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Goldа Samsung J500H Galaxy J5 Gold

 

Фърмуер на смартфон в GSMService24

Един от начините за подобряване работата на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold е фърмуера. Казано на прост и разбираем език: Фърмуера е сходен с преинсталирането на windows и обновяването на всички драйвери и програми върху новата версия. Тоест, Фърмуер – това е инсталирането на новите версии на програмите за мобилния телефон Samsung J500H Galaxy J5 Gold, както и инсталиране на новата версия на операционната система, което ускорява работата на апарата и често подобрява интерфейса. Инсталирането на нова операционна система бива два вида:

 • инсталиране на нова официална версия на операционната система;
 • инсталиране на подобрена или преработена от независими разработчици версия на операционната система.

Единственият минус при инсталирането на фърмуер е елиминирането на действащата гаранция за мобилните устройства.

 

Повече за неофициалните ОС

Има много различни потребителски custom-фърмуери, които в известно отношение са по-добри от официалните. Тези фърмуери притежават различни функции. Някои от тях увеличават броя на настройките, някои ги намаляват. Други заемат много малко място в паметта на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold, което помага да се спести място и повечето от тях започват да работят по-бързо от официалните. Нашата компания гарантира отсъствие на вируси при използваните версии на фърмуера.

Ако се нуждаете от инсталиране на някакъв фърмуер на вашето мобилно устройство, фирмата ни ще се радва да Ви помогне.

Гаранция на фърмуера се дава само при оригинални телефони (т.е. acer, samsung, asus, lenovo, а не китайски!)

 

Замяна на камерата на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Goldа Samsung J500H Galaxy J5 Gold

 

Замяна на камерата на мобилния телефон Samsung J500H Galaxy J5 Goldа Samsung J500H Galaxy J5 Gold

 

Съвременните телефони притежават множество функции от непосредствени разговори до будилник и игри. Една от тези функции е видеокамерата. В наши дни за повечето хора е много по-удобно да имат такава компактна видеокамера под ръка, за да уловят най-ярките моменти от живота си, които могат да настъпят във всеки един момент. Ако камерата е повредена, Вие няма да можете да правите снимки с приятели на фона на залез слънце или да уловите нещо необичайно.

 

Най-честите причини за повредата на камерата са:

 • попадането на влага или прах;
 • пукнатини по обектива;
 • повреда на конектора на камерата;
 • софтуерен бъг;
 • падане от височина или удари.

Ако се свържете с фирмата ни, нашите специалисти могат да коригират проблемите или да подменят камерата на Вашето мобилно устройство с нова.

 

Подмяна на бутоните на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Goldа Samsung J500H Galaxy J5 Gold

 

Бутонът за включване на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold е един от най-важните бутони в цялото мобилно устройство. Неговите основни функции са включването и изключването на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold. Принципно този бутон се намира в горната част на корпуса, в резултат на което често се поврежда. Неработоспособността на бутона за включване на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold може да се дължи на разместване на контактите или механична повреда.

Бутонът за включване може да се повреди дори и при не силен натиск върху него или при слаб удар на мобилното устройство. Много рядко тази повреда може да се дължи на брак при производството.

Проблемът с повредата на бутона за включване е много често срещан и може да се появи при всеки модел телефон Samsung J500H Galaxy J5 Gold, независимо от цената и датата на производството му.

Подмяната на бутоните на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold Samsung – това далеч не е най-популярната операция от списъка с услуги на висококвалифицираните служители на специализирания ни сервизен център, но не може да не поговорим за нея, като необходимост. Ако клавиатурата на мобилното ви устройство се повреди, залепва или просто не изпълнява непосредствените си задачи, то нивото на експлоатация е намаляло почти до нула. Подмяната на бутона за включване на разглежданото преносимо комуникационно средство става бързо, ефективно и евтино – за това се свържете с нашия център за обслужване клиенти!

 

Подмяна на корпуса на телефон Samsung J500H Galaxy J5 Goldа Samsung J500H Galaxy J5 Gold

 

Подмяна на корпуса на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold

Съвременният мобилен телефон Samsung J500H Galaxy J5 Gold в момента се е превърнал не просто в средство за комуникация, но и в показател за статуса. И също така, както и облеклото, външният вид на мобилния телефон Samsung J500H Galaxy J5 Gold може да каже много за своя собственик. Ето защо, дори и ако телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold е нов модел, но целият му корпус е покрит с драскотини, пукнатини, ожулвания – другите хора могат да приемат това за безхаберие. Вие разбира се няма да облечете старите си скъсани дрехи или мръсните обувки.

Освен това механичните повреди по корпуса могат да улеснят проникването на влагата или прахта вътре в корпуса, което пък може да доведе до огромен спектър от повреди за мобилния телефон: от хрипове и фонови шумове във високоговорителите, до повреда на системната платка.

Често се случва така, че потребителите при опита за самостоятелна подмяна на корпуса да повредят други компоненти на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold. За да избегнете това, можете да се обърнете към нашата компания. Сервизният център GSMService24 се занимава с поправката на мобилни устройства и нашите майстори могат да сменят стария Ви износен корпус на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold.

 

Подмяна на акумулатора на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Goldа Samsung J500H Galaxy J5 Gold

 

Смяна на батерия на Samsung Galaxy J5В този случай причината за неизправността на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold може да бъде както в самия апарат, така и в устройството, което служи за неговото зареждане. Тогава първото нещо, което можете да направите е да намерите същото зарядно устройство и да го включите към телефона за да проверите дали се зарежда апаратът Ви или не.

Другата причина за проблемите в работата на мобилния апарат може да е в самия конектор за зареждане на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold, който е повреден. Например, когато той е разбит и контакта с него не е плътен.

Това се случва и в такива ситуации, при които индикаторът за зареждане отразява, че телефонът Samsung J500H Galaxy J5 Gold се захранва, но при изключването му от мрежата, той работи няколко минути или изобщо престава да работи. Причините за тези неизправности могат да са няколко. Може би има повредени електронни компоненти от апарата, софтуера е с бъг или се е появил проблем с батерията. Най-лесният вариант за решаването на този проблем – това е закупуването на нова батерия за мобилния телефон, което днес не предизвиква никакво затруднение.

Една от най-популярните услуги, която специалистите на сервизния център GSMService24 предоставят на своите клиенти е подмяната на акумулаторни батерии. Не забравяйте, че непрофесионалната намеса във вътрешността на устройството на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold може да го извади от строя завинаги.

Подмяната на батерията на апаратите iPhone и iPhone 3g — това е доста често търсена услуга, за която клиентите се обръщат към сервизния център GSMService24. Ние решаваме този проблем качествено и бързо. Нашите служители са опитни майстори в тяхната област и настоящи експерти, владеещи до съвършенство необходимите знания. Те с успех изпълняват необходимия ремонт на различните устройства, включително и на най-новите модели. При нас професионално и бързо се извършва подмяната на батерията за iPod.

За в бъдеще за да се предотврати появата на проблеми с акумулаторната батерия за мобилния телефон Samsung J500H Galaxy J5 Gold, ние Ви препоръчваме да спазвате някои прости правила: в новия апарат батерията трябва задължително да се изтощи до краен предел! Това се дължи на факта, че батерията автоматично „запаметява“ нужното време за нейното разреждане.

 

Ремонт на платката на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Goldа Samsung J500H Galaxy J5 Gold

 

Ремонт на системната платка на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold

Системната платка на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold – най-скъпата и трудна част от устройството. При повреда на платката на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold, той просто спира да функционира. Най-честата причина за повредата на системната платка на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold се дължи на падане от голяма височина. Подмяната на системната платка с нова по цена е малко по-ниска от закупуването на нов телефон Samsung J500H Galaxy J5 Gold, но ако платката не е напукана или вътрешните й слоеве не са повредени – тя все още може да се възстанови. Този сложен и отнемащ време процес може да се извърши от нашите експерти, ако разбира се обърнете към сервизния център GSMService24.

 

Повреда на системната платка на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold.

 

Повредата на платката на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold може да се раздели на много различни видове, като например:

 • увреждане на пистите на платката на телефона Samsung J500H Galaxy J5 Gold;
 • повреда на конектора, под плоския шлейф;
 • излизане от строя на микросхема от системната платка;
 • повреда на пасивни и активни елементи на мрежовата платка.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.