Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Samsung Galaxy S7 Edge

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

galaxy-s7Толкова популярен смартфон, като Samsung Galaxy S7 Edge се отличава с високо качество и надеждност. Но в процеса на използване или в резултат на механични повреди е възможно възникване на проблеми в работата на устройството. В тази връзка не е възможно просто да се мине без помощта на сервизния център GSMService24, тъй като служителите ни притежават впечатляващ опит и могат да отстранят дори и най-сложните проблеми.

Основни моменти в ремонта на устройството

Ремонтът на Samsung Galaxy S7 Edge в нашия сервизен център задължително започва с пълна диагностика на устройството – трябва да разберем какъв е проблема, има ли повредени вътрешни детайли на апарата и колко големи са повредите. Освен това, този смартфон е с несменяема батерия, която също често се нуждае от ремонт или закупуване на нова. След диагностиката се извършва подмяна на повредените части, почистване на вътрешността на телефона от прах и замърсявания и обратно сглобяване. На всеки вид работа се дава гаранция, а ако е необходимо, експертите ни могат да дадат препоръки за използване на устройството

Основните видове дейности, за които клиентите ни най-често се обръщат към нас са:

 • подбяна на сензор или счупен дисплей;
 • подмяна на слушалка и микрофон;
 • ремонт на телефона след проникване във вътрешността на влага;
 • ремонт или подмяна на батерия.

Всички видове работи за нашите сътрудници далеч не са новост, така че сме готови да гарантираме максимална бързина на поправката и качеството на всички извършени дейности, потвърдени с гаранция. Това е много изгодно, както за обикновените клиенти, така и за бизнес хората, които максимално използват своето устройство за работни преговори и за правене на бизнес.

Качествено обслужване на достъпни цени

Обръщайки се към сервизния център GSMService24, където работят високо-квалифицирани специалисти, клиентите ни могат да получат редица ползи и предимства:

 • Стойността на работата е много по-ниска, отколкото при повечето конкуренти;
 • Нашите служители редовно повишават квалификацията си;
 • Ние не изискваме предплащане при извършване на ремонтните дейности;
 • Благодарение на ежедневната си работа, експертите ни знаят всички тънкости при отстраняване на неизправности, тъй като в края на краищата през ръцете им всеки ден минават подобни технически проблеми;
 • Възможно е предоставяне на отстъпки за редовни клиенти;
 • При нужда от подмяна на части, винаги на склад имаме нови и оригинални компоненти, което значително намалява времето за работа;
 • Ремонтът ще бъде извършен на високо ниво и в точно уговорения срок.

Не бива да ремонтирате смартфона си самостоятелно или да се доверявате на непроверени майстори: в нашия сервиз вие наистина можете да сте уверени в надеждността на работата. Специалистите ни винаги повишават нивото си на квалификация, а затова нито едно счупване и нито една неизправност не е проблем за нас. Мениджърите с удоволствие ще отговорят на всичките Ви въпроси и ще оформят съответната поръчка. Ако имате нужда от бързо и качествено поправяне на своя електронен „приятел“ – обърнете се към нас!

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.