Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Samsung GALAXY Tab 3 8.0

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 — GSMService24Този таблет е оборудван с 8-инчов екран и сензорен панел. Тази конфигурация в монтажа на таблета прави възможна подмяната само на пълния дисплеен модул. И тъй като сензорният панел още играе ролята и на защитно стъкло, то с подмяната на този модул се сменя и предният панел на таблета. А задният капак се подменя отделно и съществуват различни цветови вариации.

В процеса на експлоатация, а именно в режим на възпроизвеждане на звука, може да се чуват странични шумове или звукът да е изкривен или приглушен. Това е показателно за повредата на звуковите високоговорители. Таблетът Samsung GALAXY Tab 3 8.0 T310 има два такива високоговорителя. Подмяната се извършва поотделно, както на левия, така и на десния високоговорител.

Тъй като usb-конекторът се използва както за зареждане, така и за синхронизация на таблета с персоналния компютър, той се употребява доста често. Така че в процеса на експлоатация той се разхлабва и в него може да попадне влага. В резултат на това – липсва зареждане. Проблемът се решава с подмяна на гнездото.

Ако проблемът не се реши, то напълно възможно е акумулаторната батерия да се е повредила или да е счупено зарядното устройство. В тази връзка трябва да се смени батерията или зарядното устройство. Батерията на таблета е необходимо да се подмени и в случаите, ако забележите, че тя бързо губи заряда си.

Също така по време на експлоатация е възможно да спре да работи бутонът за регулиране силата на звука и този за включването. В такъв случай те подлежат на подмяна.

Таблетът е снабден с две камери. Те също могат да се повредят. Това може да бъде забелязано, ако не работи автофокусът на камерата, изображението е неясно или е изкривено, или камерата изобщо не може да се стартира. В такъв случай се извършва диагностика и подмяна на повредената камера.

В комплект с таблета пристига или хендсфрий или слушалки. По време на експлоатация може да се развали звуковъзпроизвеждането от тях. Най-често изчезва звукът само в единия канал, а не в двата. Това е показателно за повредата на аудио-конектора. За отстраняването на тази неизправност се извършва подмяна на съответния конектор.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.