Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на таблети Samsung

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Таблет samsung — GSMService24Електронните устройства, колкото и надеждни да са те, рано или късно показват своя нрав и карат притежателя си да се тревожи. Привикнали към доброто е много трудно изведнъж да се окажете без информация или забавления, които предлага Samsung като предварително инсталирани програми или възможности на приложенията, инсталирани върху таблета. Ремонтът на таблета Samsung обикновено не отнема много време. Дори и в случаите, когато са налице някакви сериозни повреди, опитният майстор може бързо да ги идентифицира и да намери начин за решаването им.

Във всеки от случаите по ремонта си струва да се вслушате в съветите на професионалистите, за да избегнете повреди в бъдеще. Таблетите на Samsung – това са едни от най-ярките, както по технически показатели, така и по външен вид устройства, които са желани от широк кръг потребители, като се започне от учениците и се завърши до пенсионерите. Количеството задачи, които те могат да изпълняват, могат да впечатлят дори и най-големите скептици, които все още не са си купували подобно устройство.

Ако говорим за надеждност, тук таблетите на Samsung са най-добрите, тъй като те работят дори и в трудни за тях условия, а собствениците им се наслаждават на производителност, наличие на интересни софтуерни приложения и съвременни възможности. Въпреки това и в този сегмент възникват повреди и качественият ремонт на таблетите на Samsung често се превръща в безценен.

От какво поправяме таблетите на Samsung?

Сред най-честите повреди в таблетите на Samsung може да се отбележи:

 1. Липсата на сигнал при включване;
 2. Повреда на екрана (пукнатини по стъклото, драскотини);
 3. Повреди, които настъпват поради заливания с вода или други течности;
 4. Липса на звуково възпроизвеждане на програмите и приложенията при включен звук;
 5. Липса на изображение или лошо качество;
 6. Таблетът силно загрява и се изключва;
 7. Липсва заряд дори и при свързано зарядно устройство;
 8. Таблетът не задържа заряда, нужен за указаното от производителя време.

Най-често потребителите се обръщат към нас за

 1. Ремонт на екрана с подмяна на матрицата, или без нея;
 2. Ремонт на захранващите елементи;
 3. Ремонт на таблета Samsung с подмяна на детайли от корпуса;
 4. Ремонт на камерата, както и на микрофона или говорителя;
 5. Ремонт след механично въздействие, включително и падения на таблета;
 6. Ремонт след неправилно поставяне на сим-картата;
 7. Само пост гаранционно обслужване с различен обем.

Всъщност, причините за обръщение на потребителите на таблетите Samsung може да бъдат много повече, защото работоспособността и състоянието на устройството са пряко свързани с поддържането му в изправност, както и спазването на правилата за експлоатация и препоръките, които са написани в ръководството за потребителя. Често потребителите не спазват температурният режим или използват таблета в излишно влажно помещение, което може да повлияе върху работните показатели на една или друга система, а доброто отношение към устройството няма да навреди в нито един от случаите.

Стъклото и проблемите, свързани с него

Шчупено съкло на таблет Samsung — GSMService24Един от най-уязвимите компоненти на таблета е стъклото. Въпреки технологиите, позволяващи значителното му подсилване, екрана на таблета може да се счупи не само от удари и контакт с остри предмети, но и от небрежно използване. Ремонтът на таблетите на Samsung, чиято цел е подмяна на екрана, е доста скъп и не е сравнима с покупката на ново устройство, особено ако успеете да се възползвате от специално предложение. Самият екран се състои от две важни части:

 • матрицата, която отговаря за качеството на изображението и другите параметри;
 • тъчскрийна, който позволява да се оцени реакцията при докосване с пръст или стилус.

Чести проблеми — пукнатините и парчетата засягат само най-горното стъкло, а след това всичко не е толкова страшно, защото не се изисква подмяна на матрицата. Но ако става въпрос за негарантирана подмяна само на екрана, трябва да се свържете с нашия сервиз, за да имате всички предпоставки за качествен ремонт на таблета Samsung.

Таблетът не се включва. Какви са причините?

Обикновено когато таблетът в един прекрасен ден не се включи, първото нещо, на което трябва да се обърне внимание — това е захранването и конекторите. Опитен майстор достатъчно бързо може да определи причината за проблемите, а това означава, че и ремонтът на таблетите на Samsung няма да се забавят за много седмици. Батерията на всеки таблет има свой ресурс, след което тя ще трябва да се подмени. Но има и фабрични дефекти, които се проявяват в процеса на използване на таблета.

Рестартиране, отсъствие на мрежа, други проблеми

Сред проблемите, идентифицирани в таблета и изискващи намесата на майстор, може да се спомене постоянното рестартиране, липсата на свързаност към Интернет и други неприятни моменти, пречещи да се насладите на мобилноста и скоростта на работата на устройството. В някои случаи проблемът може да се реши самостоятелно, промяна на връзката към мрежата или промяна на настройките, но най-често се налага намирането на професионална помощ. Ремонтът на таблетите на Samsung е крайно нежелателно да се извършва в примитивни условия, а в сервиз с необходимото оборудване и професионален екип от експерти, всеки от които отговаря за своя участък, което ще се превърне в едно чудесно решение на всеки проблем с таблета, независимо от неговата сложност.

Ремонтът на таблетите Samsung. Най-честите счупвания и повреди

Не е възможно да си представим съвременния компютърен свят без тези удобни устройства като таблетните компютри. В днешната йерархия именно таблета до голяма степен печели над ноутбука и нетбука, предлагайки най-доброто качество — мобилност, лекота и възможност за държане в ръцете на собственика винаги и навсякъде. За един от производителите-лидери, който е признат както от обикновените потребители, така и от професионалистите на пазара, се счита Samsung.

Таблетите Samsung – това е качество и цена

Като цяло, таблетите на този производител се открояват не само със своите технологии, но и с външните си данни: таблетите се предлагат в различни цветове, което позволява да се направи избор, както от техническа, така и от визуална гледна точка. Така, червеният и бронзов цвят неизменно се радват на успех при момичетата, а мъжете предпочитат синия, черния или стоманения.

При възникване на проблеми в работата на Вашето устройство, обърнете се към нашия сервиз — квалифицираните ни майстори ще извършат ремонта на вашия Samsung таблет в най-кратки срокове и то на достъпни цени.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.