Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Lenovo

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

леново ремонт Компанията Lenovo, екс­компания на IBM, известна на повечето хора със своите евтини преносими компютри и моноблоци, пусна на пазара и съвременни стилни смартфони, работещи под Android OS, благодарение на което моментално завоюва огромна популярност на българския пазар. За кратко време компанията пусна няколко модела мобилни телефони както от среден, така и от премиум клас (на базата на Intel процесори). Въпреки високото качество на изпълнение обаче, никой не е застрахован от непредвидени повреди. В такива случаи, специалистите на сервизния център GSMService24 са на ваше разположение. Те бързо и качествено ще възстановят първоначалното състояние на вашия Lenovo телефон, и то на много адекватна и атрактивна цена.

Резервните части за много от популярните модели телефони на Lenovo са на разположение в нашия склад или при нашите доставчици. Затова сроковете за ремонта са едни от най­-кратките в България. Актуалната информация се уточнява със специалистите в сервизния център за ремонт на мобилни телефони. Ако желаете, може да зададете въпросите си на сайта.

При нас вие можете да поръчате следните услуги:

● Подмяна на екран, дисплей;

● Подмяна на сензорното стъкло, тъчскрийна;

● Ремонт на системния конектор;

● Ремонт на невключващия се след попадане на вода телефон;

● Смяна на софтуер и фърмуер;

● Изчистване на графичен код, парола;

● Възстановяване работоспособността на бутоните;

● Подмяна на високоговорителите или разговорния високоговорител;

● Подмяна / ремонт на микрофона;

● Ремонт или възстановяване на камерите;

● и много други.

Всички наши клиенти получават гаранция от 30 или повече дни за всички ремонти, извършени от нас.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.