Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Бързи ремонти на Samsung Galaxy Alpha

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

Ежедневно в нашия сервизен център ние извършваме обслужване и бързи ремонти на смартфоните Samsung Galaxy Alpha в рамките на около 30 минути. При ремонта ние използваме оригинални части, които се доставят за гаранционно обслужване от Samsung. Детайлите преминават няколко нива на проверки още на етап производство в Корея, както и в нашия сервизен център след тяхното транспортиране.

Времето за поправка зависи от повредите на телефона и от складовите наличности на резервните части. Ако, например, е нужна подмяната на стъклото на екрана и корпуса (рамката), то ние предварително запазваме необходимите детайли за телефона безплатно. Това ни позволява да намалим значително времето за поправка на Samsung Galaxy Alpha и гарантира, че и последният детайл на склад няма да бъде използван преди пристигането на апарата ви в сервизния център.

ремонт на galaxy alpha

Цена за ремонта

В цената за ремонта на галакси к зум влизат резервните части и работата на майстора.

Описание на услугите
Подмяна на дисплея на samsung galaxy k zoom (оригинален модул)
Подмяна на стъклото на екрана на samsung galaxy k zoom
Възстановяване на радиотракта
Подмяна конектора за слушалките/микрофона
Разговорен високоговорител с шлейфа/позвъняване – полифоничен блок
Подмяна на гнездото за зареждане с шлейфа – конектора за синхронизация с шлейфа и сензорните бутони
Подмяна на сензора за осветеност (при разговор екрана не се включва)
Капак / средна част със стъклото на камерата
Поставяне на антенен блок – нов
Почистване на платката след попадане на вода
Възстановяване на зареждащия сектор
Възстановяване на данни
Смяна на софтуер, фърмуер/ софтуерен ремонт

Подмяна стъклото на екрана на Samsung Galaxy Alpha

Честата причина за посещение в сервизния център – необходимостта от подмяна на екрана на Galaxy Alpha. Освен стъклото страда и алуминиевата рамка на корпуса. Дълбоките вдлъбнатини не позволяват да се постави нов екран. Стъклото не може да застане на специалното си място и е необходимо или да се замени корпуса или той да бъде възстановен.

Подмяната на стъклото на телефона Samsung Galaxy Alpha се извършва пред клиента. Времето за ремонта зависи от степента на увреждането му. Ако рамката не е повредена, поправката се извършва в рамките на около 30-40 минути. Провежда се частична диагностика на устройството и ако няма видими дефекти се извършва смяната на екрана.

Стъклото с тъчскрийна и дисплея при всички видове модели на Samsung не се подменят поотделно. Сменят се всички модули, които влизат в комплекта, а именно: защитното такова с олеофобичното покритие, тъчскрийнът (сензора), дисплея, бутона дом (Home).

Ремонт на дисплея

В някои случаи, когато след падания дисплея не работи, но без видими повреди, той може да се поправи. При паденията най-често се пука матрицата, но има и случаи, когато заедно с цялата матрица се повреждат и дискретни елементи по шлейфа на дисплея. Или се поврежда конектора на системната платка. Във всички подобни случаи, ремонтите са възможни.

Точното определяне дали екрана на галакси алфа трябва да се смени или да бъде ремонтиран може да се определи само след провеждането на необходимата диагностика от страна на нашите специалисти. Диагностиката на тази неизправност се извършва в рамките на 1 час. Дисплеят се тества на стенд в различни режими. При установяване на причините за неизправностите, инженерът съставя диагностична карта, въз основа на която определя цената за ремонта на Самсунг галакси алфа.

Подмяна на конектора за зареждането на Galaxy Alpha

Конекторът за зареждането, като цяло, се поврежда изключително рядко. В 70% от всички обръщения към сервизния ни център с подобен проблем, причината за повредата се оказва, че не е в телефона, а в кабела. Ако причината е в конектора, то винаги това е забележимо и визуално. Обикновено се поврежда един от ъглите на вътрешния щепсел, в резултат на което медният контакт се чупи или се замърсява.

Често се случва, когато в конектора попадне вода започва неконтролирана корозия на елементите на шлейфа, в резултат на което спойката на конектора се нарушава и телефона престава да се зарежда. В началото обикновено се показва съобщение за грешка, а след това телефона изписва, че е поставено неизвестно устройство.

Подмяна на бутона за включването

След известно време на експлоатация, механизмът на бутона за включването се поврежда. В резултат на това мембраната на бутона се чупи или губи свойството си за „променлив товар“. Поради тази причина, телефона може да започне сам да се включва и изключва. Доста често потребителите се заблуждават, мислейки си, че проблемът е софтуерен, но основната причина се крие в бутона. Той се сменя за 1 час.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.