Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Samsung j5 2017 (j520) сервиз

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Samsung j5 2017 (j520) сервиз

В сервизния център GSMService24 в София предлагаме бърз и качествен ремонт на Galaxy j5 2017. Бърз – в сервизния център имаме в наличност над 400 броя резервни части за всички модели, които са по-стари от 3 години. Няма да чакате нужните части, тъй като те вече са налични в сервиза.

Качествено – използваме оригинални резервни части при всички видове дейности. Целият технологичен процес на ремонта, разработен от компанията Samsung е гарантиран в сервизния център. Това дава високо качество на ремонта, в което можете да се уверите и сами.

Подмяна на стъклото, екрана на Samsung Galaxy j5 2017

95 на сто от ремонтите за смяна на счупено стъкло или спукана матрица на дисплея се извършват в рамките на 1 час и 20 минути*. Стъклото и дисплея се сменят заедно с един детайл – оригинален модул, поради което цената за смяната на стъклото е доста скъпа, но има и алтернативи.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.