Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Samsung Galaxy s3 i9300

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

samsung galaxy s3 Samsung Galaxy S3 е мощен смартфон, който спечели феновете на Samsung със своя голям HD Super AMOLED екран с диагонал от 4.8 инча, производителен хардуер – 4 ядрения процесор Exynos 4412 на 1400 MHz, както и с много други иновативни технологии. Може много да се говори за достойнствата на устройството, но ние предпочитаме да напишем какво се крие вътре в апарата. Продуктовата гама Galaxy S се разширява с невероятна скорост.

По проблемите, които не са изброени, моля, консултирайте се с нашите мениджъри, а също така имате възможност да се свържете и директно с инженер за правилна отдалечена диагностика на вашето устройство и определяне на цената за ремонта. Някои проблеми могат да бъдат решени без да донасяте устройството при нас.

Подмяна екрана

S3 разполага с така нареченият дисплейн модул, състоящ се от стъкло (тъчскрийн), дисплей и лицевия панел. Дисплеят отговаря за коректното изображение и смяната на дисплея в е необходима в такива случаи, когато липсва изображение, неправилно се показва изображението, счупен дисплей, напукан под стъклото, некоректно цветопредаване и т.н. Дисплеят също така се нарича и вътрешния екран или матрицата. Ако сте счупили екрана на, то тогава ще Ви бъде необходим дисплейн модул или подмяна на стъклото отделно, ако тъчскрийна сработва правилно и има изображение.

Специалистите на сервизния център Gsmservice24.com в София ще извършат смяната на защитното стъкло отделно, което значително намалява цената за ремонта на телефонаS3, тъй като не е необходимо да се подменя целия модул напълно, а само защитното стъкло.

Извършвайки това в нашия сервизен център Gsmservice24.com е гаранция за качество, използвайки само оригинални резервни части.

Замяна на модула с полифоничния говорител

В модула на полифоничния говорител е поставена GSM антенапта и аудио-жака. Полифоничният високоговорител се нарича този говорител, който възпроизвежда външните звуци (при входящи позвънявания, будилника). Признаците за неизправен полифоничен говорител: тих звук, изкривен звук (хрипове, пукания), липса на звук. Подмяната на модула с полифоничния говорител на се извършва в продължение на 40 минути. При смяната на говорителя трябва да се направи такава и на аудио-конектора, тъй като те са в един цял блок.

Подмяна на ушния говорител

Ушният високоговорител (спикър, слухов, разговорен, вътрешен) на I9300 е високоговорителя, чрез който чувате събеседника си. Признаците за неизправност в ушния високоговорител: слабо чувате събеседника, не чувате събеседника, звукът е изкривен (хрипове, пукания). Ако ушният високоговорител или жака за слушалките се развали ще бъде заменен ушния високоговорител на. Този вид работа отнема около 40 минути. Високоговорителят се намира на същата шлейф, където и бутона за силата на звука. Ако на вашият апарат се развали бутона за регулиране силата на звука, то той ще бъде заменен заедно с говорителя.

Замяна на конектора за зареждането

Захранващият конектор (системния жак за зареждане/синхронизация, USB-конекторът) на I9300 е частта, към която се свързва кабелът на зарядното устройство. Признаците за неизправност на захранващия конектор: отсъства зареждане и синхронизация с компютъра Ви. Това се извършва в продължение на 1-2 часа.

Подмяна микрофона

Микрофонът на I9300 е частта, която предава звука на събеседника по време на разговора. Признаците за неизправен микрофон се проявяват, когато събеседника не може да Ви чува, събеседникът ви чува лошо или с много шумове, диктофонът не записва гласа. Това ще отнеме 1-2 часа.

Замяна на четеца на SIM-картата и картата памет

Четецът за сим-картата и картата памет е отговорен за правилното разчитане на СИМ-картите и картите с памет. Признаците за неизправност в четеца: не разпознава, не „вижда“ (не определя) карта с памет. Това ще отнеме 40 минути.

Ремонт на камерата

S3 има две камери – основна и предна. Ако камерата не работи, като правило възникват подобни дефекти: липсва фокусиране, прави размазани снимки, неправилно цветопредаване и т.н. Това се отнася и за двете камери.

Смяна на корпуса

Оригиналният корпус се състои от заден капак, задна част на корпуса и декоративни бутони. Лицевия панел не влиза в корпуса, тъй като той е неразделна част от дисплейния модул и се подменя заедно с него, която е означава, че ако искате да смените рамката около стъклото, то ще бъде необходимо да се замени и екрана на. Ако цените надеждността при професионалния ремонт – свържете се със сервизния център Gsmservice24.com. Ние бързо и квалифицирано ще отстраним повредите на от всякакъв тип. Нещо повече, при нас можете да поправите не само устройството си, но и да подмените неговите повредени части с оригинални такива и аксесоари, включително и батерии и капак.

Нашият фирмен сервизен център се занимава не само с ремонтите на ниво, но извършва и софтуерни ремонти, включително и фърмуер за.

За дамите беше създаден по-миниатюрната версия на този модел – mini i8190, ремонтът на който също може да се извърши в нашия сервизен център.

Избирайки нас – Вие избирате бързия и качествен ремонт на I9300 в голям сервизен център в София.

Наши услуги:

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.