Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Samsung Galaxy s6

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

В сервизния център GSMService24 извършваме професионални ремонтни дейности по отстраняването на всякакви неизправности в Galaxy S6, дори и при най-сложните случаи. Ние използваме само оригинални резервни части и лицензирано оборудване.

Освен това, ние даваме разширена гаранция на всички видове дейности, които извършваме, и на използваните резервни части за срок от 90 до 360 дни. Тесните ни връзки с най-големите доставчици на оборудване и покупките на едро на резервни части ни позволява да предлагаме едни от най-ниските цени за обслужване на Samsung Galaxy S6.

Освен това нашата цена – тя е най-честната. Вие плащате точно толкова, колкото е било заявено първоначално. При нас няма скрити такси и опити за лъжи, тъй като много държим на репутацията си.

Подмяна на стъклото на Samsung Galaxy S6

1Основната и най-често срещана повреда във всеки съвременен смартфон, не само в Samsung Galaxy S6 – това е счупеният екран и/или стъкло. Това обикновено се случва при падания и удари. Върху стъклото се появяват множество пукнатини, а също така често страда и изображението на дисплея.

Смяната на стъклото и дисплея се извършва само модулно. Ако някъде Ви предлагат подмяна само на стъклото на Samsung Galaxy S6 и Ви казват, че използват оригинални резервни части – това е безсрамна лъжа. Samsung пуска само дисплейни модули – това е гаранцията, че телефонът след ремонта ще функционира като нов и ще запази всичките си функции на екрана – бързина на реакцията, качеството на изображението и херметичността на конструкцията на дисплейния модул.

Тази операция не е продължителна и отнема само 30-40 минути от времето на клиента. Тъй като често се случва потребителите да чупят екраните на своите смартфони и тези заявки за ремонт са много чести, Ви молим предварително да резервирате съответната резервна част по телефона – това е безплатно и с нищо не Ви задължава.

Подмяна на дисплея на Samsung Galaxy S6

При смартфоните галакси c6 най-често при падане се напуква стъклото и дисплея. Дебелината на стъклото заедно с дисплея е само 3 милиметра, но пък и площта е голяма. Поради това, дори и лек удар върху твърда повърхност може да доведе до повреда на екрана. Не е важно кое точно е счупено, стъклото или дисплея, смяната на екрана на галакси c5 се извършва само модулно. Това е конструктивна особеност на всички типови модели.

Модулната к2онструкция не пропуска прах, вода, а също така не се износва толкова бързо при експлоатация. Смяната на екрана на samsung galaxy s6 се извършва в рамките на 30-40 минути. При повреда на корпуса, времето за ремонта може да се увеличи до 1 час.

Ремонтът на дисплея е възможен при условие, че матрицата на дисплея не е повредена. Обикновено, ако има повреда на матрицата на екрана, при поглед под различни ъгли се виждат пукнатини. При включване се наблюдават черни петна по изображението. Ако на Вашия телефон се вижда нещо подобно, то това е сигурен знак, че трябва да се смени дисплеят.

Ремонтът се състои в подмяна на повредения конектор, подмяна на дефектиралите компоненти и възстановяване на токопроводящите пътеки. Основните симптоми за подобни случаи са: загуба на изображението, но при рестарт на телефона картината се възстановява; при включен телефон екрана става бял или със смущения (много черни точки).

Подмяна на оригиналния модул на Samsung Galaxy S6

Времето за замяна е 25 минути.

В комплекта на модула влиза:

  • Защитно стъкло с олеофобично покритие;
  • Тъчскрийн;
  • Дисплей;
  • Бутон HOME;
  • Скелетната част на рамката.

При замяна на екрана на Samsung Galaxy s6, винаги можете да промените основния цвят с всеки „стандартен“ цвят.

Подмяна на конектора за зареждане

Като най-често използвана част от смартфона, конекторът за зареждане често се поврежда, преставайки да зарежда телефона или той се зарежда, но „от време на време“ и в определени позиции. Ремонтът на подобни неизправности отнема само около 30-40 минути. Вместо стария конектор може да се постави нов, а в случай, че причината за неизправността е в шлейфа, то и той се сменя.

Подмяна на конектора за слушалките

Нерядък е проблемът и със звука в слушалките – трябва да завъртите жака в конектора, за да постигнете чист звук. Този симптом говори за това, че има неизправност в конектора за слушалките и е необходим ремонт или подмяна. Тази операция се отнася до бързите видове ремонти и сервизният инженер ще го извърши само за 40-50 минути.

Ремонт на бутона за включване

Ако Вашият телефон вече не се включва, то една от причините може да е в неизправността на бутона за включване. Той може да се повреди в резултат на проникване на вода. Сервизният техник ще замени бутона за включването само за 50 минути. Ремонтът на бутона се изразява в подмяната на механизма или шлейфа с  механизма. Обикновено, ако по шлейфа няма повреди, единствено се сменя само механизмът.

Подмяна на високоговорителите

Понякога при попадане на вода или по други причини се повреждат високоговорителите на Samsung Galaxy S6. Неизправността може да се прояви както следва: телефона престава да звъни и не се чува, когато слушате музика (проблемът е само във външния високоговорител), а също така не можете да чувате събеседника си, или го чувате с пращене и допълнителни шумове (проблемът е във вътрешния високоговорител). Установяването на причината за евентуалните проблеми се постига чрез диагностика, която в GSMService24 се извършва абсолютно безплатно.

Възстановяване на IMEI на Samsung Galaxy S6

Не толкова често, но се случва и следният проблем – след флаш, телефонът работи, но престава да звъни и да прихваща мрежата, а останалата част от функционалността се запазва, което означава, че по време на флаша е „излетял“ IMEI. Гаранционните центрове в този случай предлагат замяна на платката, което е еквивалентно на повече от половината от цената на новия апарат. Нашият сервизен център е един от малкото, занимаващи се с възстановяването на IMEI чрез специализирано оборудване.

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.