Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслюужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Големи отстъпки
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Сервиз за Samsung S8 Plus

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->
Samsung S8 Plus Ремонт

Когато тъчскрийна не работи или има механична повреда на смартфона, препоръчваме незабавно да се обърнете към надежден сервиз. Подмяната на модула или стъклото на екрана на Samsung Galaxy S8+ Plus при нас се извършва само с фирмени детайли от сертифицирани технически специалисти.

Устройството има извит качествен 6.2" дисплей, 2 мощни камери, 8-ядрен процесор и батерия с капацитет 3000 mah. За да разберете каква е цената за подмяната на стъклото на екрана в нашия сервиз в София е нужно само онлайн да погледнете цените. За да научите колко струват отделните части, моля свържете се с оператор. Ремонтите при нас са евтини, а доставката на устройството с куриер - безплатна.

Подмяна на стъклото на Galaxy S8+ Plus

Телефонът е паднал - в резултат на това се е счупил дисплея или се е напукало стъклото? Освен, че е повреден, дисплея е неудобен за употреба и трябва да знаете, че проблемът ще се влоши. Пукнатото стъкло лесно пропуска влага и мръсотия върху матрицата, което ще доведе до оскъпяване на ремонтните дейности.

Подмяната на стъклото на Samsung Galaxy S8+ Plus се състои от определени технологични етапи:

  • отстраняване на модула с помощта на вакуумни чашки и пластмасови лопатки;
  • повърхността се нагрява със специална станция за омекотяване на лепилото (между компонентите на дисплея);
  • демонтаж на стъклото и поставяне на новия компонент;
  • фиксация на частите на дисплейния модул в преса и нагряване в автоклав.

Крайната цена за подмяната ще Ви бъде съобщена от мениджъра след проведена диагностика. Цените на компонентите можете да ги научите от наш консултант.

Подмяна на екрана на Galaxy S8+ Plus

Обновения екран на Samsung Galaxy S8+ Plus се състои от защитно стъкло, тъчскрийн и непосредствена матрица, която отговаря за предаване на изображението. Официалният сервиз, за разлика от обикновените ремонтни фирми, разполага с редица специализирани съоръжения. Освен подмяната на екрана на Samsung Галакси S8+ Plus, в случай на повреда, нашите майстори предлагат услуга - подмяна на стъклото на екрана. Спестете от ремонта на Галакси С8+ Плюс, като го предоставите при нас за безплатна диагностика. Само за 15 минути определяме възможностите за подмяна само на сензора и веднага можем да Ви информираме за резултата от проверката.

Ремонта на екрана се извършва по следния начин:

  • трябва да направите заявка или поръчка по телефона;
  • куриер доставя апарата в центъра;
  • извършваме диагностика и ремонтни процедури;
  • процесът по проверката на резултата от ремонта на устройството се извършва в отдела за качество;
  • доставка до дома.

Гаранция за работата

Обърнете се към професионалистите, тъй като работата по подмяната на частите на апарата в нашия сервиз се извършва от опитни майстори, които си знаят работата. Освен качественото възстановяване на различните мобилни устройства, в сервизния център вие ще получите много бонуси (безплатно тестване, доставка, отстъпки). Даваме гаранция за ремонта и гаранция за подменените детайли.

Обърнете се за подробна консултация или за поръчки денонощно и без почивен ден. Заявки се приемат от оператор на кол-центъра. Очакваме Ви!

Попитай за цена:

0897555597
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.