Доставка с куриер
ДОСТАВКА С КУРИЕР
до цяла България
Отлично обслужване
ТОП ОБСЛУЖВАНЕ
и гарантирано качество
Супер цени за ремонт
СУПЕР ЦЕНИ
за ремонт на всякакви устойства

Ремонт на Sony Xperia M2

Вземи 5% отстъпка!
Разбери как тук ->

sony xperia m2Оборудван с 8-мегапикселова камера, Аndroid-смартфонът Xperia M2 е обмислен до най-малкия детайл и във всички нюанси е съхранил баланса.

Въпреки това, отличаващото се с елегантност и иновативен дизайн устройство, бързо се надрасква, така че е по-добре веднага да закупите към него предпазващ калъф и защитно фолио за екрана. За корекцията на други механични повреди след падания (драскотини, счупвания) или влага ще Ви помогнат специалистите от нашия сервиз.

Какво предлага сервизът ни?

Главна особеност на фирмата ни е експресния ремонт, който се провежда в продължение на един час. 80% от всички счупвания се поправят още в присъствието на клиента. За по-комфортното чакане на гостите, ние предлагаме чаша ароматно кафе и почивка в специално оборудвана зона.

Имаме възможността да предлагаме експресен ремонт на Xperia M2 благодарение на притежаваните от нас складове за резервни части, които се намират във всеки отдел на сервиза.

Какво може най-много да разочарова собствениците на Xperia M2?

 • Разноцветни ивици по дисплея, повредени пиксели или влошено изображение – в резултат на механични повреди, телефонът М2 изисква подмяна на сензора.
 • Телефонът Sony Xperia M2 „увисва“ поради остаряла версия на фърмуера, прекалено пълна памет на апарата или повреда. Всяка от тези причини лесно се отстранява от специалистите на сервиза.
 • Устройството губи мрежа, много лошо я приема или тя не работи. Причината за неизправността може да се крие в радио-модула, антената или усилвателя на мощност на предавателя.
 • Сони експерия М2 не се включва или се изключва по всяко време. Възможните причини за проблемите: сериозен софтуерен бъг или стар фърмуер.

Гаранционните задължения на мобилния сервиз

Техническата диагностика от всякаква трудност се извършва на фирменото измерително оборудване абсолютно безплатно.

На всички ремонтирани устройства, фирмата осигурява гаранционен срок за безпроблемна работа с продължителност от 90 дни.

Освен гаранционния срок, сервизът подарява на клиентите си карта за отстъпка, която предоставя 15% по-ниски цени при последващо посещение за обслужване и 20% за покупки от нашия магазин за телефони и аксесоари.

Също така, на клиентите се предлага услуга за дистанционен ремонт на повредените и счупени устройства. Доставката се извършва от куриерски фирми.

Ако за поправката на апарата е необходимо по-дълго време, на клиента се предлага аналогичен апарат за да се избегнат неудобства.

Цена за ремонта на Sony Xperia M2

Цената на услугата се съставя от стойността на резервните части, които ще бъдат използвани за поправката и паричния еквивалент по времето, през което специалистите ще го похарчат за ремонта.

По-долу на вашето внимание предлагаме стъпка по стъпка инструкции за анализа и отстраняване на последици от попадане на течност във вътрешността на Sony Xperia M2 Dual D2302:

 1. Задния капак се загрява със сешоар, бавно се отлепва по периметъра на апарата със специална шпатула и се отделя от корпуса.
 2. Внимателно се отделят конекторите от различните шлейфове.
 3. Премахваме винтовете по периметъра на платката (маркирани с жълти кръгове).
 4. Изваждаме акумулаторната батерия, а след това и системната платка.
 5. Отделяме от платката предпазните екрани, уплътнителите, предната и основната камера, антената, Wi-Fi антената.
 6. Провеждаме визуален анализ на състоянието на системната платка за следи от окисляване. Откриваме такива по ръба на платката, в непосредствена близост до един от чиповете (обозначението с жълтия кръг).
 7. С изключение на една малка част от платката, като цяло тя няма следи от окисляване и не използваме ултразвукова ваничка, а решаваме да свалим микросхемата от увредената област и почистваме тази зона. След това поставяме платката на нагревателен прибор и залепваме компонента около зоната на окисление с термозащитен скоч.
 8. Отделяме микросхемата от печатната платка и наблюдаваме на място точно под нея окисления участък (маркирания в жълт кръг).
 9. Извършваме почистване.
 10. Поставяме чипа обратно върху почистената контактна площ.
 11. Извършваме сглобяване и тест на смартфона. Sony Xperia M2 се включва, зарежда, тъчскрийна и другите елементи за управление са изправни и следователно устройството може да се върне на собственика.

Попитай за цена:

0877 518 599 | 0892 915 906
Възможност за изпращане с куриер от следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Смолян, Разград, Силистра, Ловеч, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Видин, Габрово, Враца, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Перник, Шумен, Добрич, Сливен и други.